Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Végre ! Maitland Ward újra dug a Deeper.com-on

2020.08.31.Curt

Úgy látszik tisztelik Kayden Cross-ék a nemzeti ünnepünket, mert pont ezen a napon adták ki a várva várt újabb akcióját a sorozat sztárból lett pornós csajszinak, Maitland Ward-nak, akit imádunk, de nagyon ! A jelenet címe is az, hogy at last, azaz végül. Kayden Kross a jelenet rendező(nő)je, szóval van felvezetés, nem vágunk ám a közepébe, olyan Rocco-san.

Maitland partnere Oliver Flynn, aki viszonylag új pornósnak mondható, még csak két éve tolja az iparban. Szóval akkor női rendező, így romantika is van bőven, meg persze romantikus erőszak és most itt nem a nemzeti rock érzelmű zenekarra gondolok. Eleve egy kastélyban vannak és Maitland eléggé nehezen tudja rávenni a faszit (testőre talán?), hogy ütlegelje már végre a seggét egy pálcával!

Aztán bevadul a két szereplő és végre a vörös szopni kezdi a másik vöröst, persze kamerázva szemben a napsütéssel kell, komolyan Kayden kapd már be a művészkedéseddel a farkam. Marha jó, amikor a kamera lencséjébe belebaszódik a napfény. Izgi ez egy snitt erejéig, de így felvenni egy egész jelenetet? És ezt már nem először csinálja a csaj, hogy a fényekkel bohóckodik. Pedig Maitland tud ám mélytorkosan és nyálasan is faszt szopni. Sajna a jelenet továbbra is itt megy, tudjátok mi előtt? Egy hárfa a háttér, egy igazi hárfa !

De nem lehet ám elbaszni teljesen a jelenetet, mert Maitland rettenet jól tud ám baszni. És itt most tényleg ő aki rohadtul ügyes, szenvedélyesen kúratja a pináját, nulla megjátszással. Ezért is lett szerintem annyira népszerű. Élvezet nézni ahogy élvezi és ahogy kúrják. El is élvez jó párszor, főleg amikor ő lovagolhat a nagy faszban. Szerencsénkre a nap is lemegy, szóval inkább a félsötét szoba, mint a lens-flare effekt. Tisztességesen pumpálja egyébként a tag is, de Maitland elviszi a jelenetet. És még egy kis lábnyalás is van benne !!!! Nekem.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre ! Maitland Ward újra dug a Deeper.com-on