Loading
Hírek   /   Monthly

ChechCasting 2020. január

2020.02.27.Curt

Biztosan ti is követitek a legjobb európai casting oldalt a CzechCasting.com-ot. Az eredetit, mert vannak már másolatai, amikben tapasztalt pornósokat “castingolnak”, de ez az eredeti változat és nem tévesztendő össze azokkal. Az egyik legjobb amatőr pornós oldal igazi full amatőr cseh csajokkal, akikkel később néha-néha találkozhatunk a pornó iparban, netalán tán a Legalporno-n is, de legtöbbször csak ennyi az egész, eljönnek levetkőznek, esetleg szopnak egy kicsit, vagy basznak is talán és ennyi. Hazamennek, az internet pedig nem felejt.

Megnézzük havonta őket is, mert nagyon népszerű az oldal és én is szeretem, mert olyan brutál szép csajokat láthatok benne, amiket máshol nem nagyon.

Az oldalon sajnos csak heti update van, azaz havonta négy csajszi jut nekünk.

Daniela (18)

Az épp 18 éves Daniela totál eredeti csaj, kis cuki, mosolygós. Elég átlagos testtel. Egy raktárban dolgozik, próbálta már az anált és a hármas szexet is, de a gecit nem nyeli le. Ezeket a fontos infókat tudhatjuk meg a kisfilmjéből, majd szopik egy kicsit, és aztán a béna kamerás srác megdugja kb. két percig. Aztán el is élvez. Két perc után !!! Itt nézhetitek.

Uliana (19) Szűz !

Bizony bizony ilyen is van itt, és nem arról szól a jelenet, hogy elveszik neki, hanem szépen úgy is marad. Egy kis szégyenlős beszélgetés és levetkőzés, test olajozás jut csak neki. Itt nézhetitek.

Eliska (22)

Nézzétek ezt a kibaszott szép csajt ! Hihetetlen milyen bájos és aranyos. Mondjuk a puncija az elég robbantott, de el tudnék tekinteni tőle, az egyéb részek miatt. Táncos és hasonló a csaj, persze fotómodell akar lenni a jövőben. Szerintem másra is rá tudta volna beszélni a tag, csak úgy begerjedt, hogy 16 másodperc alatt el is élvezett a csajtól, épphogy bekapta neki. Rohadtul nagy kár érte !!!

Zaneta (21)

Nagyon viseltes csaj Zaneta, csupa kék és zöld foltokkal teli, nem is akarom tudni honnan szerezte, szerintem csak röplabdázik térdvédő nélkül. Ő a legfaszább csaj, annyira hogy megérte screenshotokat is csinálnom róla. Simán könnyesre szopja a srácot, aztán megbaszatja magát a sráccal és szünetben kicidrizi a kis pináját is. Mondjuk az a brutális fenéklyuk neki nagyon fura. Aranyér lehet, vagy nem tudom mi. Szóval jó látni, hogy akarja a faszt magában, persze a kamerás srác egy nagy nulla szokás szerint. A végén kap egy virágot is Belle Claire-től. Megérdemli, jó csaj. Itt a videó róla.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    ChechCasting 2020. január