Loading
Hírek   /   Toplista

Top eladások 2019. december

2020.01.03.Curt

Minden hónap elején megnézzük mik a négy legnagyobb VOD szolgáltató legnépszerűbb 5 tétele. Ezek az Aebn.com, az Adultempire.com, a Gamelink.com és a Hotmovies.com. Tudom, hogy mi itt Európában ennél sokkal trükkösebbek vagyunk és nem nagyon fizetünk egy jelenetért, de nyugatabbra megtehetik ezt és meg is teszik.

Aebn.com

Itt a Kayden Kross féle Drive vezet Maitland Ward-dal és Angela White-tal. Mindenképpen meg fogjuk nézni a filmet és kielemezzük, ugyanis esélyes az AVN-en is egy csomó mindenre.

Második egy leszbis film, a Too hot for teacher, aztán egy Milfes film, a Surprising the wife, ami pont az amit a címe mutat, egy cuckoldos milfes átlag film, de legalább benne van az egyik kedvenc milfem, Dee Williams. Aztán jön egy POV-s film (még vannak ilyenek? hogy én ezeket mennyire utálom) a Step sister fantasies 2, majd végül és nem meglepetésre, a Stepson cum inside me, azaz Nevelt fiam élvezzél belém című faszság. Ráadásul ez is POV, de a stúdió ebből él kb meg és ezek szerint van rá kereslet. Az tuti, hogy én nem adnék érte 6000 Ft-ot.

Adultempire.com

Itt azért kicsit árnyaltabb a helyzet, a Drive, itt is jelen van, de csak az ötödik helyen. Első helyen a Marvel kapitány pornó változata szerepel, Axel Baruntól és Wickedtől, amiben szegény Deadpoolt is leszopják, meg persze a főszereplő Kenzie Taylort főleg. Illetve őt kúrják, nna.

Második a remek I Am Riley c. film, amit mindenképp szeretnék feliratozva feltölteni a blogra, rohadt jó kis fél dokumentarista film, amiben azért vannak hardcore jelenetek is belefértek a 4 óra 46 percbe.

The Service of venus, egy leszbi film a következő, majd végül egy Dorceles film, a One night in Paris, amiben Adrianna Chechik a vendég lett a negyedik. Fasza kis film lehet ez, idén több Dorceles anyagot kell fogyasztanom, mondjuk nem tudom óvszerrel csinálják e még mindíg, mert azt rohadtul utálom. Az előzetes alapján úgy látom, hogy igen …

Gamelink

Nézzük a Gamelinket, ahol a Girlfriends film uralkodik és a már 59. résznél járó Mother Doughter exchange club az első. Semmi extra, idősebb és fiatalabb csaj, játsza el, hogy anya lánya, fú de kurvára izgató … Második helyen is egy leszbis film és ugyanez a téma, fiatal leszbis – milf leszbis. Mondjuk itt legalább van aki érdekel, Eliza Ibarra.

Akciósan lehet megvenni a Blackedraw jeleneteket egy csokorban egyből négyet is. Így lett harmadik a BlackedRaw V21. része. Ezt a három csajos részt szerintem nem is láttam. Meg kéne nézni? Aztán majd csalódik a faszba megint …

Nézzük csak, milyen leszbis jelenetes film nem volt még. Meg is van! Milf Milffel. Pipa, veszekedősös leszbis, pipa.

Hotmovies

Ezek után nem tudom mit várjak a Hotmovies-tól, hátha nem csalódik az amerikaiak ízlésében többet. Elsőnek máris indítunk a Gender X stúdió (nna ez ugyan mi lehet?) Family Transformation c. művével. Az anyátok picsáját. Be sem linkelem.

Ezután legalább normális filmek jönnek, de átfedéssel az előzőekkel, második a Drive, negyedik a One Night in Paris, aztán a Blackedraw rész. Köztük van még egy faszányos Adrianna Chechik film, az Ultimate Slut. Egy Evilangeles gyűjteményes kiadás, de legalább Adrianna a főszereplő.

Be is teszek egy képet a csajról, hogy ne rossz szájízzel legyen vége a cikknek:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top eladások 2019. december