Loading

A kedvenc szatírunk visszatér: megint idegen csajokkal vereti ki a farkát

2024.06.20.Curt

Hősöm a faszi, mert meg meri csinálni azt amit én soha nem mernék. A legnagyobb flexem a témában még fiatal koromban az volt, hogy egy Volán járaton kivertem, miközben két csaj ült előttem mezítlábasan szandálban, de csak nadrágon keresztül és totális ciki volt utána az átázott farmer. GentlyPerv viszont sok fokozattal feljebb kapcsolt a témában.

Itt írtam már róla régebben is és tudom hogy van sok megbeszélt videó is a jelenetei között, de azért javarészt valódiak, mint ez a lentebbi is.

Sztoritájm : A sárc simán csak egy bokor alatt veri a faszt, egy sétáló társaság mellett, akiket követett és közben hallja hogy nem messze tőle piknikeznek. Aztán akkor is veri, amikor elvonulnak, de a csajok nagyon nézik őt. Majd persze hogy visszatérnek. A hóhérból lesz az akasztott, mert a csajok megbeszélték, hogy felveszik videóra az egészet és most a srác pánikol, hogy az arca ugyan már ne legyen látható a felvételen. Egyébként is a hangja is el van torzítva minden videóban, szóval tényleg nem akarja, hogy megbasszák emiatt, habár Olaszországban nem hiszem hogy nagyon szigorúan vennék, ha valaki egy nudista strandos part szakaszon úgy dönt, hogy kiveri.

Szóval az egyik csaj kiveri neki, a másik meg felveszi, de közben a háttérben már egy faszi téblábol, gondolom várja a feleségét, hogy végezzen a handjobbal és gecis kézzel megérkezzen már hozzá …

Szerintetek real ez, vagy csak kurva jól le van játszva ?

8 People voted this article. 7 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A kedvenc szatírunk visszatér: megint idegen csajokkal vereti ki a farkát