Loading

Szerintetek bele lehet halni a maszturbálásba?

2024.06.19.Curt

Naná, hogy egyedül voltam ma reggel az ágyban és naná, hogy kivertem, aztán jött egy pillanatnyi szégyenérzet és valahogy eszembe jutott, hogy ugyan meg lehet-e halni ebbe, ha valaki annyira sokszor csinálja, hogy a szervezete ki offolja őt. Ennek néztem utána és nagyon érdekes dolgokat találtam. Tudományos cikk következik :

Emlékeztem egy brazil srácra, aki csúcsot akart dönteni és 56-szor csinálta egy nap, (egyes cikkek szerint 42-szer). Aztán elgondolkoztam azon is, hogy ezt honnan a fenéből tudták ha meghalt szegény. Beférne a Darwin díjasok közé. A cikkek szerint úgy találtak rá, hogy a farkát fogta és így állt be a merevség … nem, nem az a merevség, hanem egy másfajta.

Ennél sokkal érdekesebb esetek is vannak:

  1. A legidősebb egy 87 éves bácsi, aki a szokásos nyakra kötözős fojtogatós önkielégítést végzett, miközben biztosan szívrohamot kapott. Emlékeztek a Kill Bill-es öregre, ő is így halt meg. David Carradine. Mondhatjuk, hogy szép halál …
  2. Vannak ennél durvább dolgok is, egy angol tag, egy nagy vibráló műpéniszt dugott fel magának, ami felcsusszant, és ciki lett volna erről szólni, szóval napokig így élt, aztán már mikor kórházba került olyan sérülései lettek ott bent, hogy belehalt. (igen én is fintorogtam mikor ezt írtam, mint ti most)
  3. Egy vicces eset, amikor egy ausztrál cukkini termesztő kipróbálta, hogy milyen érzés lehet, amikor lenyom a torkán egy cukkinit (!!!), és közben kiveri a faszt. Túl jól sikerült, a dolog, mert fulladozott, de még volt lélek jelenléte átmenni a szomszédhoz, hogy segítséget kérjen. Álló farokkal a nadrágjában. Nem lett pozitív kimenetele a történetnek …
  4. Stephen Milligan parlementi képviselő és egy elég érdekes formáját választotta az önkielégítésnek. A tag totál meztelen volt, csak harisnyatartót viselt, egy elektromos vezeték volt a nyaka körül, a fején egy szemeteszsák, a szájában pedig egy narancs. Hát elég ciki lehetett miután megtalálták.
  5. Gary Aldridge tiszteletes egészen biztosan rubber fétisben szenvedett, mikor megtalálták a templomjában, arcmaszkot, fejmaszkot, búvárpapucsot és két teljes szett gumiruhát viselt. Persze a halált neki is fulladás okozta.

Egyébként az én hősöm egy koreai srác Masonobu Sato, akiről annak idején már itt írtam egy cikket. Totál beteg dolog, ahogy a barátnője tesz vesz a házban ő meg csak veri a farkát 10 órán át egy nap. Mivel a szokásos távol-keleti mini garzonban laknak így nincs külön szoba, hanem egy légtérben zajlik az akció.

3 People voted this article. 2 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szerintetek bele lehet halni a maszturbálásba?