Loading
Extrém   /   Hírek

A csöcsszopó asszisztens visszatér !

2024.06.18.Curt

Kicsit perverzebb vizek felé evezünk, ha nem bánjátok, népszerű volt az előző eredeti nagycsöcsös posztunk is, szóval most jön ennek a folytatása.

Ez is a remek nadie-j.de oldalról van, ahol csak ilyen videókat találhattok számtalan mennyiségben. Most is a lila hajú csajszi tér vissza, csak most még deformáltabbak a mellei, a jobb oldali valami egészen sokkal nagyobb mint a jobb, pedig pont általában fordítva szokott lenni.

Segít neki ebben a másik csaj, aki úgy gondolja, hogy egy kis mellbimbó szopogatással megoldható a különbség és egyformák lesznek (nem lesznek):

A jelenet akkor lesz számomra igazán jó, amikor a másik csaj megfogja KÉT KÉZZEL A JOBB SAJÁT MELLÉT ÉS ODANYÚJTJA A MÁSIK CSAJ SZÁJÁBA. Mekkora király jelenet már !

videó:

Aztán mikor egymással szemben állnak is megteszi ugyanezt a nagy mellű csaj. Csak áll ott lazán és tartja két kézzel a saját csöcsét, hogy a másik leszbi pedig szopja neki. A végén összekenik egymást, de ezt már én eltekertem, de biztosan van közöttetek, akinek bejön a dolog.

Itt a teljes videó:

6 People voted this article. 6 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A csöcsszopó asszisztens visszatér !