Loading

PornHub modellek: Hermione Potter, a gyönyörű német csaj, aki az egész napját vlogolja, és persze azt is, ahogy este basznak a barátjával.

2024.06.11.Curt

Nagyjából leírtam mindent a címben miről is lett híres a csaj és találtam rá. Mostanában keresem a szabadtéri tartalmakat miután rájöttem, hogy ez rohadt izgalmas, és letöltöttem sok sok anayagot ettől a szőke csajtól, aki még az IKEA-ban is megujjazza magát a látogatók előtt.

Hermione nem egyedül csinálja a tartalmait, hanem a barátjával, aki elég ügyes a videózásban, és a különlegessége a jeleneteknek az, hogy egy kiránduláson mindent felvesznek, és kurva jó, ahogy látjuk mi mindent csináltak aznap, amíg persze hogy dugnak este egy jót a kibérelt tágas Air b and B-ben.

Itt van a PornHub profilja a csajnak de persze igazán a teljes jelenetek, csak a saját OnlyFans-én érhetőek el.

A régebbi videóiban csak beltérben csinálták, ezek közül talán ez érdekes, ahol spriccel egy szépet:

Sokkal jobbak azok, ahol már az egész napot dokumentálják, pld. itt amikor elmennek karácsonyi bevásárolni, aztán este beöltözik Hermione szexi mikulásnak és :

Vagy amikor az évfordulójukat ünneplik :

De a Kanári-szigetekes videót is ajánlom a Spanyol Turisztikai ügynökségnek figyelmébe, mert klasszul bemutatja a nevezetességeket :). Kár, hogy németül beszél a csaj és egy árva kukkot nem értek abból, amit mond …

A legtöbb baszás talán a mallorca-i úti naplójukban történik; ebben ni :

Ne számítsatok análozásra, vagy pisi ivásra, ez nem az a téma. Vannak olyan modellek is persze a platformon (meg is fogjuk őket majd nézni), de ez a csaj egyszerűen szerintem csak csodaszép, isteni természtes mellekkel , csúcs puncival és az, hogy az egész napjukat megmutatják szerintem nagyon személyessé teszi az egészet, főleg, amikor nem csak tökéletes sminkben láthatok a csajt, akit a videó végén leélveznek gecivel, hanem természetesen is. Nekem leginkább az ATK Girlfriends sorozatára hasonlít az egész, azzal a nagy különbséggel, hogy ott minden esetben hivatásos pornósok voltak, akik bemutatták, hogy milyen is a „barátnő feeling”.

A PornHub modelles sorozatunkj folytatódik, ha a régebbi részek érdekelnek itt megtalálod őket.

11 People voted this article. 11 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    PornHub modellek: Hermione Potter, a gyönyörű német csaj, aki az egész napját vlogolja, és persze azt is, ahogy este basznak a barátjával.