Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Én baszom a te anyádat, te az enyémet, aztán cserélünk ! Az USA-ban nagyon népszerűek az „anyacserés” jelenetek nézzünk meg egy párat közülük.

2024.05.24.Curt

Egyébként is mindenféle ál-reality pornó bazi népszerű a tengeren túlon, de amiben Milfek vannak, az a legeladhatóbb szerintem. Meg kell hagyni, hogy van ezek között olyan jelenet, amire azért kivertem én is, mikor felkészülésileg a posztra megnéztem egy párat.

Itt egyébként már írtam egy posztot erről még 3 éve.

A sok gonzós baszás után néha van olyan érzésem, amikor hiányolom a sztorit és itt azt mindíg kapok, és soha nem tűnik cringe-nek és megjátszottnak, azt is mondhatom, hogy akár még valós történeteket is találnak ki.

Pld. ez, amikor is a srác hazamegy egy mokesszal, hogy az iskola legmenőbb sráca megverte, és persze egy igazi kockának van öltözve. Milyen klassz kis bosszú lenne, ha a srác szeme láttára baszhatná meg az anyját mondjuk. Nyugi, pontosan ez fog történni 🙂 Át is mennek, de azonnal a bűnös fiúhoz, ahol persze a fullos 180 centis anyjuk is várja őket és szó szót követ, a lényeg, hogy a srácok szájára ülnek a szőrös kis pinájukkal és ki kell őket nyalni. Persze azért párcsere van, azaz mind a két anya a másik fiúval csináltatja.

Aztán jön az igazi bosszú; végig kell néznie a srácnak, ahogy a megvert fiú megbassza az anyját.

videó:

Aztán persze a másik anyuka is elkezd vele foglalkozni és belejönnek a baszásba, ami nem is olyan rossz.

Az is izgató, amikor a srácokat szopják és közben meg a saját gyereküknek (persze csak mostoha anyukák, de akkor is …) pofáznak, hogy nézd éppen szopom a faszát ! Aztán jöhet az elmaradhatatlan párcsere is, amikor mindenki a sajátjával csinálja egy kicsit.

Egyértelműen a két csaj viszi el a show-t a kis szőrös basznivaló kis pinájukkal. Jól játsszák a tapasztalt Milfet.

Egy másik remek sztoriban, ami eléggé klisés, két anyuka azt tárgyalja, hogy a gyerekeiknek nincs barátnője, ezért kölcsönösen mutatniuk kellene nekik már valamit, hogy becsajozzanak. Azonnal jön is a párcsere, majd kis szopás után már tanulják is a srácok a nyalást, ami annyira jól megy életükben először, hogy el is élveznek a nénik.

A csajom kivan az ilyen részektől, ez a mániája, hogy egy fiatalabb srác, aki tapasztalatlan nyalja ki a pináját. Megértem egyébként, hogy miért van a nőkben ez a vágy (már több helyről is hallottam, hogy ilyen jelenetekre is szoktak masztizni), ahogy ő felnőtt nőként tanítja meg, egy kezdőnek, csábítja el és nyalatja ki a pináját.

Volt egy film a kilencvenes években, a Ken Park, amiben az egyik vezető szál pont egy ilyen kapcsolat volt. Mind máig az egyik legbátrabb mainstream film, amiben szinte mindent mutatnak, még geci spriccet is.

Egy pár cserés akció után már élveznek is el a srácok mind a ketten a saját (nevelő) anyjukba, illetve az egyik az anyja fenekére …

5 People voted this article. 5 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Én baszom a te anyádat, te az enyémet, aztán cserélünk ! Az USA-ban nagyon népszerűek az „anyacserés” jelenetek nézzünk meg egy párat közülük.