Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Te basszál az én anyámmal én meg a tiéddel! Momswap jelenetek.

2021.11.25.Curt

Szégyenlem, de valahogy ezek a jelenetek megfognak és simán fel is izgatnak. Pedig mennyire utálom az ilyen ál-család szarságokat. És szégyen gyalázat ez felizgat engem is. Ítéljetek el, kövezzetek meg, de felállt arra, hogy Syren de Mer behozza a kis szerény fiát, aki jól megbassza Syren barátnőjét, akinek a fia pedig a mi kedvenc Milfünknek ver alá. Mutatok egy pár szettet a legfrissebbek közül, hátha nektek is bejön majd, adjatok neki egy esélyt, ha más miatt nem, a bombajó Milfek miatt !

Nna jó persze odaírják mindhez, hogy step-mom, szóval nincs itt semmi büntetendő dolog !

Szentebb mint te !

Ashley Wolf és Penny Barber pornó nézésen kapják a kis nevelt fiaikat, akik persze szent iskolába járnak és ez nagyon, de nagyon csúnya dolog ! Szerintem kibaszottul jól vannak felöltözve a srácok és a nénik is (30 és 36 évesek), nézzétek a szerkókat:

A pornó jelenetre büntetésből le kell tolni a gatyájukat és a mostohák megnézik, hogy áll-e a faszuk! Hát naná, hogy áll, egy huszonévesnek, mikor ne állna ? Kipróbálják, hogy működik a srácok farka, egy szájra üléssel, ami annyira jól sikerül, hogy akkor már le is vetkőznek meztelenre. Jó ahogy pofáznak a nők dugás közben, de azért élvezik is ezt a furcsa helyzetet. A vékonyabbat jobban bírom, de a másik csajnak is jó a segge nagyon. Baszható. A Brooklyn Nine Nine-ból hasonlít Amy Santiago-ra 🙂

Közben azért csere-berélnek is, mindegy, úgyis csak mostohai a rokoni szál köztük, nem?

A fogadásnak vége

Itt már kicsit vagányabb srácok vannak és nem olyan katolikus visszafogottak, mint az előző jelenetben. Arra fogadnak, hogy kinek sikerül megbasznia a másik nevelő anyját, de a mostohák összefognak és egyszerre kúrnak velük.

A két csaj (Katie Monroe és Nova Sky) 37 és 33 évesek, a szőke azért eléggé tolta a botoxot és egyéb szereket, szóval kb. egy húszassal többen néz ki. A szőke csaj nagysággrendekkel jobb, a vörösnek nagyon gáz alulról a melle, pont látszik a szilikon heg és olyan deformáltan mozog. A szőke bezzeg, amikor feltámasztja a talpait a kanapé szélére és úgy baszható, az brutál szép látvány.

Itt is van persze párcsere, már senki nem tudja ki kivel volt e legelején. A pózok egyébként nem nagyon változatosak, kb. 3 van összesen a legvégén meg geci a mellekre és már szaladnak is el, mert jöttek a férjek.

Itt megnézhetitek a vörös és a csöcsös szőke dugását.

A tiltott jelvény

A végére hagytam a legjobbat, legalábbis a legjobb nőt, akiről tényleg elhisszük, hogy anyuka; Syren de Mert. A partnere a jelenetben Mckenzie Lee lesz, aki egy tizessel fiatalabb az 52 éves Szirénnél. A „srácaik” a tiltott jelvényre hajtanak, mint kis cserkészek és ehhez meg kell baszniuk a nevelő anyjukat. Meg is lesz nekik, de csak akkor kapják meg, ha teljesítenek is hozzá …

Syren a ti kedvencetek is és én sem tudok elmenni mellette, inkább rá szoktam 🙂 Egy kis kötözgetéssel kezdenek, ami elég béna dolog, de aztán amikor az egyik srác belenyalhat Syren fenéklyukába már kezd érdekes lenni. Aztán ők szopják a srácokat, majd a szájukra ülnek. Syren-nek kettőször akkora feneke van, mint a másik csajnak, tök érdekes látni …

Szegény kisgyerek próbálja baszni a vörös milfet, de nem nagyon kottyan meg neki, ő ennél sokkal több fasszal szokott egyszerre elbírni. Amúgy nem is igazán tudom mikor láttam tőle olyan filmet, vagy jelenetet, amikor csak a pinája lett volna baszva és a fenéklyuka meg nem. Minimum, hogy furcsa ez. A geci adagok viszont szépek a végén a két „öreglány” arcán.

Itt megnézhető a jelenet

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Te basszál az én anyámmal én meg a tiéddel! Momswap jelenetek.