Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Nézzünk szétbaszott csajokat Amerikából – Hookup Hotshot jelenetek februárból.

2024.02.28.Curt

Biztosan ti is vagytok úgy pornós faszikkal, hogy elviselitek őket, mert legalább jól kúrnak (a rohadékok, de jó nekik érzés), de vannak olyanok is, akiket rohadtul utáltok. Biztos mindenkinek beugrott most legalább két név ezek közül. Nekem ilyen fej Bryan Gozzling, akinek még a nevét sem biztos, hogy jól írom le de leszarom, mert annyira utálom a fejét.

Eddig is egy kibaszott ellenszenves pofája volt a pojácának, de amit most csinált magából az tényleg ultra gáz. Pornós bajusz, hátranyalt strici haj és még ehhez bazdmeg zoknival hordott olasz bőrcipő. Mindezt nem az utcán viseli, hanem egy kibaszott pornó jelenetben !!! Azonnal beverném a pofáját, de legalább jó kis vékony farka van, szóval ezzel megverte őt a sors.

Az, hogy így bassza meg a csajokat, már 20 éve sem volt extra dolog, az egészet a perverz német “mestertől” származik Max Hardcore-tól, akiről eddig nem is tudtam hogy meghalt. Nagy faszkalap volt, de meg reformálta a pornót a jeleneteivel, amik annak idején igazi különlegességnek számítottak.

Addison Vodka

Ne lepődjünk meg a hülye neveken, évtizedek alatt elfogytak a Jessica-k, a Britney-k és a Pamela-k. A csaj egyébként elég bevállalós. A hülye barom ruha az alap, a cipő az főleg kiakaszt. Aztán megérkezik ez a majomarc is, aki úgy gondolja, hogy ő az ujjazó atyaúristen és 20 (!!!) percen át ujjazgatja a csajt. Tekerjétek át !

Aztán egy koktélos shakerbe pisil, amit megrázás után kiöntöget a csajnak egy martinis pohárba, aki készséggel megissza mind egy cseppig. Ez nálunk itt a blogon csak egy sima szerda, megszoktuk már ezt a Legalról, így melegítenek be ott a csajok. Aztán jön egy kis mélytorok, amit elég jól csinál a csaj, kivéve hogy tudjátok hogy szólítja Bryan-t ? DADDY !!!!! :

45 perc telik el, mire behatol végre a csajnak. Ennyi idő alatt már 5-en szétkúrnak egy csajt nálunk. Már olyan régen láttam Hookup jelenetet, hogy el is felejtettem, hogy kúrni azt nem tud ez a faszi, csak max 2 percig, aztán már megint mást csinál, pedig a csaj igényelné a rendes megbaszást szerintem.

Egyedül az a jó, hogy nincs megvágva, szóval a csaj olyan pisis arccal és nyálas fejjel csinálja végig a szettet. Könnyű pénz szerzés ez, mert dugás az nincs, sőt Bryannek még menet közben egyszer le is konyul a pisilő, szóval ott jöhet egy kis munka mégis csak a vágószobában.

Rissa May

A csöcsös kis tini már a Nympho.com elemzésemben is nagyon tetszett, és ott is utaltam rá, hogy itt jobban meg lesz baszva. Ez nem igaz, de másféle akcióban vesz részt; mondjuk úgy. Ne várjunk itt sem egy rocco-s baszást, 39 perc után jut be a bré a tinicsaj pinájába. És a csöcseit sem szopja, pedig milyen tökéletesen nagyok már ! Ellenben ujjazás, az van.

Ezzel a nővel kurvára bármit meg lehetett volna csinálni, ne az legyen a kemény, hogy egy műanyag kígyó akármi műfaszt nyom a torkába, miközben hátulról töcsköli. A gecispricc a legvégén legalább tisztességes.

Sasha Beart

asshero egyik kedvenc modellje Sasha (ő hívta fel a figyelmünket a szettre) is ellátogatott az USA-ba de (hála az égnek), nem ezzel a mű mexikói makifejjel csinálta a jelenetét. Sokkal jobb is lett. Kicsit talán sok még itt is az előjáték, de ragaszkodni kell a forgatókönyvhöz is. Sasha is bazihülye ruhában van trampli cipőben és erős sminkkel.

Jön a koktélos shaker neki is, meg persze csakis az anál ha Sasha-ról van szó. Sajnos az új srác is kiveszi 30 másodperc múlva és inkább szopatja a csajt.

Aztán póz váltás után leönti a saját fejét a maradék pisivel és így hagyja hogy basszák. Azért ez nem olyan rossz, nna … videóban is kivágtam nektek:

De hogy mi a faszomnak kell leragasztani a pináját közben. Éppen kezdene jó lenni a jelenet, erre jön egy ilyen baromság. Aztán mélytorkozik a csaj, amit már tudjuk, hogy mennyire jól csinálja.

Aztán egy hatalmas nagy tálat tart maga elé, olyat, amibe a Legalon 10-en pisilnek bele, itt elég fura, hogy az aljára éppen kerül valami. Megint csak azt tudom írni, hogy nekem nagyon kevés az igazi baszás a jelenetben. Lehet egy 1/1-es szettet megcsinálni jó sok kúrással is, lásd Angelo Godshack ilyen jeleneteit, pedig őt sem nagyon bírom, de beletanult a baszásba és 40 percig mást sem csinál.

Itt is és az előző jelenetekben is azt érzem, hogy felesleges a sok váltás és a környező dolgok. Ha le akarják gyalázni a csajt, akkor nem egy plasztik műfaszt kell lenyomni a torkán, és nem rúzzsal kiírni rá, hogy “pisi ivó ribanc”, hanem szét baszni másfél órán át.

5 People voted this article. 4 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nézzünk szétbaszott csajokat Amerikából – Hookup Hotshot jelenetek februárból.