Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Van még értelme sima pinabaszós videókat készíteni ? Nympho.com jelenetek kritikája.

2024.02.16.Curt

Ugyebár már megnéztük MIke Adriano újraindult weboldalai közül az Analonly-t és nemrégen a Swallowed idei jeleneteit is átvettük. Van még egy, illetve kettő oldala a régi motorosnak, ezek közül a punci kúrós a Nympho.com, ahol szép csajok még szebb punciját bassza meg, és olyan pózban és látványvilágban láthatunk pinákat, amit máshol sehol sem.

Rissa May (19)

A tinicsaj Rissa-val kezdünk, aki szerintem nektek is totálisan ismeretlen. A jelenet feléig nincs is behatolás, nem úgy mint a legalos szetteknél, ahol 2 perc után már pisit iszik valaki. Itt viszont van olyan, amit (én legalábbis) ritkán szoktam látni, fenéklyuk nyalás, mellbimbó szopás és pina nyalás úgy ahogyan azt kell. Most kivételesen szívesen néztem ezt is, mert jó a csaj és aki csinálja sem egy bohóc.

Látszik a latinos vér a csajban, ha nem lenne le borotválva neki a feneke atomszőrös lenne mindenhol.

A dugás viszont eléggé kiábrándító lett, és ez nem a csaj hibája, hanem Adriano-é, ugyanis egyszerre akar megint mindent ráadásul azzal a fehér szánalmas síkosítóval elbassza az egészet, olyan mű dologgá teszi az egészet, amikor azt nyomja oda és szerintem totálisan felesleges is.

A csajnak sokkal-sokkal jobb jelenetei is vannak, pld. a Bryan Gozzlingosban lepisilik a hatalmas nagy csöcseit és még a szájába is engedi.

Kendra Sunderland (28)

Elég hihetetlen, hogy ennyi idős a csaj, én legalábbis meglepődtem rajta nagyon. Ha lehet, akkor még az előzőnél is nagyobb csöcsökkel rendelkezik és a bimbója is át van szúrva mindkét helyen. Nagyon rendben van ez a csaj is, amikor a fenéklyukát nyalja Mike majd’ elélveztem annyira izgató. A csöcs szopást pedig videóban is kivágtam nektek, mert ritka szép látvány:

videó:

A dugás több szempontból is béna lett, egyrészt a csaj mellei eredetiek, de szerintem a segge szilikonos, és megint csak jön a túrós-szerű síkosító, ami nagyon kiábrándító képeket mutat, mintha valami hajléktalan kúrná meg ezt a jó csajt a mosdatlan farkával. De amúgy lehet, hogy csak nekem ilyen kattanás ez, és képzelem oda a dolgot.

Layla Jenner jelenetét kihagyjuk, mert nagyon kiesik ebből a sorozatból és egyébként is végig röhögcséli a jelenetet, ami mostanában nálam kizáró tényező.

Ricch Des

Egy elég fura művésznevű fiatal tini a következő áldozat, megint csak irtózatos nagy mellekkel. Nem bírom az ilyen csajokat, de a csajomnak van egy barátnője, akit rettenetesen meg akarok baszni és pont ez az alkat. Mondjuk ott főleg a lábára vagyok ráindulva, mert hatalmas és még nem nyaltam olyan nagyot (42). Pont őt képzelem oda, szóval így még ez a jelenet is bejött nekem. Innen is üdvözöllek Izabella !

A nyakam tettem volna rá, hogy ezt a segget meg fogja Mike járatni a sétáló gépén, és tényleg. Ez fog történni, de előtte még csodálhatjuk a szép nagy eres csöcseit is, meg persze a szép szőrös pináját. És a csöcsszopás hol marad haver ???

Leveszi a zokniját (hála istennek !!), és így tárja szét a lábait Mike-nak, aki kis fenéklyuk és punci nyalás után kúrja egy pár pózban, de ez nem látványos, mert a túl nagy far miatt, alig fér hozzá hátulról és a lovaglás sem látványos sajnos. Szemből kellene haver, én úgy basznám meg Izát, akinek ugyancsak remélem, hogy szőrös ennyire a kis pinája. Egyre jobban megállapítható tehát, hogy az előjátékos részek nagyon jók, de a punci dugás valamiért már nem az igazi, mindíg van valami amibe bele lehet kötni.

Megint csak kihagyunk egy csajt, aki kis mellű és egyébként sem nagyon adja oda magát a jelenetnek, ha van kedvetek megnézni akkor itt találjátok meg.

Emma Magnolia (23)

A végére a legfrissebb jelenetet hagyjuk Emmával, aki még csak 23 éves. Igazság szerint nála is érzem a már fent említett “Iza-feelinget”, talán inkább mint az előző csajnál, mert a mellméretük talán megegyezik. A fenék az maradt, szóval járnia is kell ennek a csajnak is beolajozott fenékkel a futógépen is, mielőtt benyal Mike a fenéklyukába. A petting itt is egészen kiváló, még mellbimót is nyal Mike, de a behatoláshoz 35 percet, a szemből kúráshoz pedig majd’ 52 percet kell várni.

Meglepően pici és szűk pinája van egyébként a csajnak.

Összegzés:
Minden szempontból az első csaj visz mindent, milyen sokat jelenet a csajok hozzáállása. Nem elég, hogy isteni szép mellei és pinája van, de még élvezi is amint basszák, sajnos a többiekről ez már nem minden esetben mondható el.
A ti értékelésetek5 Votes
28
1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Van még értelme sima pinabaszós videókat készíteni ? Nympho.com jelenetek kritikája.