Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Magyarok

Szeretsz kártyázni? Te mit vállalnál be 2500 dollárért? Cards of Pain sorozat …

2024.02.26.Curt

Már többször is írtam a blogon az egyetlen fennmaradt magyar pornós cégről, akikkel az évek során szépen megbékültem. Eleinte ki voltam akadva, majd aztán láttam, hogy ez is csak egy biznisz. A csajok megkapják a pénzt, ha végig bírják a kiképzést, (szerintem akkor is, ha nem) és az igazat megvallva, akkor jöttem rá, hogy sok esetben egy nagy átbaszás az egész, amikor meg kellett villantaniuk a színészi képességeiket is.

Mutatok most ebből egy pár etűdöt, hogy meg legyetek ti is győzve. Én egyébként is a hardcore pornónak azt tartom, amikor valakit 10 faszi agyonbasz, szétgecizik, kitágítják a csaj picsáját atom nagyra és még le is pisilik, vagy megitatják vele. Sokaknak az a hardcore, amikor szex nincs is, csak mondjuk jól “elnáspágolnak” egy csajt vesszővel, vagy akármivel. Ráadásul ezt úgy adják elő, mintha valami szent grál lenne az, amivel megverik, felvesznek álarcokat, lassan és sokáig kötözik ki, és hasonlók. Ízlések és pofonok, tudom, hogy van köztetek is olyan, akinek ez a fétise, nekem meg a női lábak, szóval csak ne nagyon magyarázzak én. Az ElitePain oldal erre épül, és a verések benne egészen biztos vagyok benne, hogy igaziak, a csajoknak rábasznak a pinájára, vagy éppen véresre aprítják a feneküket. Nem is nézném akkor ha ez egy lenne a sok oldal közül, de van benne egy olyan, ami nagyon, de nagyon érdekessé teszi az egészet: a magyar beszéd !

A jelenet szereplői 90%-ban magyarok, a csajok is és a főszereplő tag is, aki a rezsidisznó Szilárdra hasonlít nekem, főleg mikor még dagi volt. A kedvenc sorozatom a Cards of Pain, amiben persze egy pillanatig se higgyünk, hogy nem csalnak. De különlegességnek mindenképp jó. El is magyarázza itt nektek Németh Szilárd, hogy mik is a játékszabályok:

Persze aztán a lucky card-ok unlucky-ra lesznek kicserélve és legtöbbször olyanokat tartalmaznak, hogy: – megduplázzuk az összes ütés számát, vagy ami a mostani kedvencük, sós vízzel megpermetezik a sebeket, minden 10. ütés után. A drámát még tovább fokozza a két domina, akik között romantikus kapcsolat is van, és az egyik a jó zsaru a másik meg a rossz. Nekem a kedvencem a szőke, aki olyan flegma és unott képet vág mindenhol hogy jár az Oscar neki két hét múlva.

A fentebbi csajt; Blue Angelt még nem ők gyalázzák, hanem régebbi páros, de pld. Amirah Adara már náluk járt.

Ez a csaj egyébként a helyi bunkó paraszt, ugyanis az ő céljuk az, hogy a csaj feladja a játékot, ami egyébként az esetek nagy részében meg is történik. Általában egyébként pont azért, mert a kártyákon olyan teljesíthetetlen dolog áll, amit már szétverve nem vállalnak be (pld. 200 ütés a hátadra).

Lyen Parker (egyébként Hujber Feri felesége), az első alkalommal még feladta :

De aztán az egyik barinőjével visszatértek és fejenként majd’ 1 millióért (2500$/fő), szétverették magukat, de végig csinálták. Egyébként a Zazie nevű kis csaj brutál, ő elszenvedte magában is és akkor is kibírta.

Van egy kártya, ami egyébként jól ki van találva, mégpedig az, hogy a szenvedő csaj választhat a Dominák közül és a domina kapja helyette az ütéseket. Itt általában a csajok eljátsszák, hogy ők nem is akarják igazán megverni a dominát (aki előtte aprította szét mondjuk a puncijukat tiszta erőből), így kapva kap az alkalmon a másik, aki majd megteszi helyette.

Pld. Linda Lecrair-nél:

Aztán ha ez nem lenne elég nektek, akkor még jobban megkavarják a szálakat, és jön a Reloaded, mint a Mátrixban, és sok csaj visszatér, mert kell nekik a mani.

Szóval nekem olyan felemás ez az egész. Az, hogy a csajokat megverik, egyáltalán semmilyen hatással nincs rám, nem áll fel tőle a farkam. Amikor sír egy csaj is csak az elkenődött smink, és az orrából kifolyó cucc miatt izgató nekem, de azt is szívesebben nézem, ha szex is van mellette, mondjuk egy mélytorkos szopatástól. De ha magyar szövegre vágyom, azért időről időre belenézek ezekbe a jelenetekbe. És persze a kiváló színészi alakítások is inspirálóan hathatnak mint itt.

Senki ne mondja nekem, hogy ez nem egy szkriptelt rész volt, a ‘la Családi Titkok minőség:

Ha érdekel a téma, akkor egészen biztosan megvan neked az összes rész az SSD-den, de ha csak érdeklődsz mint én kibicként, akkor itt nézz körül, fent van ingyen majdnem az összes, a sorozatból.

És ha arra vagy kíváncsi, hogy Tatiana-t (a szőke flegma csajt) megverik-e valaha, hát persze hogy igen; a 10. részben pld:

Ezt a posztot a csajotoknak inkább ne mutassátok meg.

16 People voted this article. 9 Upvotes - 7 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szeretsz kártyázni? Te mit vállalnál be 2500 dollárért? Cards of Pain sorozat …