Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Kritika   /   Orál   /   Weboldalak

Facialabuse szopatások, ahol mindenhol jön minden.

2024.01.31.Curt

Leginkább a szájból jön a cucc és leginkább kizárólag nyál, de van amikor már éppen nem tud ott, és mégis nagyon ki kívánkozik, hát akkor bizony az orron kell neki jönnie. Ilyenkor kicsit lejjebb csúszok a széken és kigombolom a sliccemet.

A Facialabuse sosem volt az az oldal, ahol a top csajok szerepeltek – mint mondjuk a Vixen – , de megvan a maga stílusa és a bája is, még akkor is ha a kelleténél sokkal, de sokkal bénább a kamera kezelés és túl sok férfi feneket látunk szinte minden jelenetben. A csajoknál már ha egy 6-ossal találkozunk akkor kiemelt jelenettel van dolgunk, legtöbbször lecsúszott 3-as, vagy 4-es pontozású csajok jönnek szembe, de van amikor kifejezetten igénytelen csajokat gyaláznak le a volt sittes perverz arcok.

“blonde waif whimpers”, azaz kb. szőke nyöszörgő kislány a mostani kedvenc jelenetem, amiben kurvára nem értem miért vette fel a csaj a parókát, mikor a legvégén megmutatja az arcát a nélkül is, és a jelenetben meg csak gondot okoz. Meg persze sokkal jobban is néz ki rövid hajjal.

Eléggé gyorsan el is kezdik szájba baszni a csajt és amikor upside down van esik le róla a paróka, ami alatt tökre olyan a bőre mintha valami nagyon csúnya bőrbetegsége lenne, de semmi ilyenről szó sincs, csak addig kenték fel neki az alapozót. Aztán a szájba fejbe pisizés után jön egy kurva jó póz, amit ki kellene próbálni nekem is, mert lehet pumpálni a csaj fejét, már ha éppen hagyja és eléggé garantált az öklendezés.

Nézzétek csak:

Azt egyébként végképp nem értem, hogy miért törlik meg ilyenkor a farkukat és a csaj arcát, miért nem lehet végig nyomni ilyen csapzott arccal a jelenetet, ha már végig ez a stíl megy. A dugás része nálam nem nagyon szokott bejönni, ennél napi szinten ezerszer keményebb baszásokat látok, ráadásul csak szinte mindíg pinába kúrják a csajokat, alig van anál vagy DP. A faszi szottyadt seggéről meg már írtam posztot, szóval az most is befigyel.

Két “újdonságot” vezettek be mostanában. Az egyik hogy egy speculummal kiszedik a csajok pinájából a gecit és azt kell lenyalogatniuk, a másik meg, hogy gecis arccal is basszák őket egy picit, de ez meg a GGG-n nevelkedett lelkemnek nem okoz semmi újat.

A smink nélküli interjúzás viszont kurva jó, a legjobb lenne ha akkor is a szájukba engednének még egy adag gecit, vagy meggondolnák magukat és még egy baszás sminkeletlenül és felkészületlenül is mehetne.

Ez a barna hajú csaj volt még bevállalós mostanában és kivételesen a seggébe is engedte. Eléggé állat ahogy fejjel lefelé szájba kúrják, majd a nyálas hányadékot pisivel öblítik le, de a csaj végig fejjel lefelé marad !!

E299 – needing a breeding a jelenet címe

Videó:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Facialabuse szopatások, ahol mindenhol jön minden.