Loading
Extrém   /   Hírek

Van még a FacialAbuse oldalon jó csaj egyáltalán?

2023.05.04.Curt

Megszokhattuk, hogy a híres, vagy inkább hírhedt oldalon drogos, vagy lecsúszott csajokat szoktunk látni nézzétek csak a kínálatot :

Nem akarom nagyon leszólni a csajokat, de legtöbbször az ilyen ábrázatokhoz nagyon szutyok elhanyagolt test is szokott tartozni. Elvétve azért havonta bele-belenézegetek a jelenetekbe, de már nincs rám olyan hatással mint mondjuk az elején, amikor még újdonság volt a szadizós – hánytatós szopatás.

A bőnyálas mélytorokra azért még most is feláll, amikor pedig az orrból fröcsög ugyanez az meg meg jobban bejön. Mutatok egy jelenetet, ami nem volt olyan rossz mostanában és ha kedvet kaptok hozzá, akkor azért sok videómegosztó oldalon megtaláljátok a csajokat.

Lehet hogy az amcsiknál nagy dolog az ha éppen a kamerás odaáll és belepisil a csaj szájába, itt Európában ez mindennapos a hardcore pornó terén, szemem se rebben. Aztán jön egy fejjel lefelé és egy heréig letolt mélytorkos szopatás, ami már nem olyan rossz. Itt van egy kibaszott zavaró tényező, de ezt majd később leírom.

Szóval azért jön a csajnak mindenféle dolog mindenhonnan :

Eléggé magas a tűrőképességem és szinte minden fel tud izgatni, de amikor a hugyos lehányt nyálas kutya etetőtálba nyomják be a csaj fejét, nincs rám semmilyen hatással, inkább csak undorral nézem. Nem háborodok fel, de izgatónak sem találom. Biztosan van köztetek olyan, akinek meg pont ez jön be !

Aztán kellene jönnie a baszásnak, amit ha tehetném még kisebb betűvel írnék. A fentebb említett elég zavaró tényező is befigyel, mégpedig a bajszos faszi szottyadt segge, amit premier plánban kell bámulnunk minden egyes lökéskor. Ha megnézitek a jelenetet nektek is fel fog tűnni. Egyébként az egész oldal nagy hype-ja arra (is) van felhúzva, hogy a tag ex-convict, azaz sitten ült és azért ilyen kemény, meg minden. Ennek én felettébb örülök, de valami ritka ocsmány az a kinyúlt bőr a fenekén, ilyet még ti sem láttatok sehol. A tag egyébként a Szökés c. sorozat T-bag.jére hasonlít, ha már börtönről van szó.

A csajt DPbe teszik, de valami ultra bénán, a kamera szöge is szánalmas és ebben aztán semmi extra nincs manapság, mártsa bele a farkát a trutyiba és úgy kúrja, vagy hemperegjen a csaj közben benne és akkor lesz extrém rész, ez csak egy átlagos semmilyen DP.

Kivágtam nektek screenshotba a szottyadt feneket:

Pedig komolyan mondom, hogy még baszható is lenne a csajszi, de meg se kottyan neki a két közepes méretű fasz.

A Facialabuse szetteknek a sajátossága még a végén a gecispricc, miközben a csaj fapofát vág a kamerába. Ezt mind máig bírom, jó hogy végre nem kell megjátszani a csajoknak közben hogy rajonganak a geciért. Szerintetek a végén ráborítják a hányadékos tálat a csaj fejére vagy nem ? Én csak ezek miatt a spriccek , meg az orron kifröcsögő cucc miatt nézem meg a szetteket, a baszás része szinte mindíg áttekerhető.

Hát persze hogy IGEN !

Mit gondoltok foglalkozzunk még a témával, ti szeretitek az oldalt ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Van még a FacialAbuse oldalon jó csaj egyáltalán?