Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Adriana Chechik legkeményebb seggbebaszása

2023.12.15.Curt

Biztosan nektek is van kedvencetek a csajtól, és lehet hogy nem is éppen ez az, de mindenképpen megér egy posztot a szett, mert lehet hogy baszták meg keményebben a csajt mondjuk egy gruppenben, de James Deen itt olyan alaposan elintézi, hogy ha emlékezetes jelenetekről kell majd összesítést írnia az életrajzi könyvében, akkor ezt nem fogja kihagyni belőle az tuti.

Sok pornós faszi “alakításával” tudok azonosulni és ha amerikait kell választani, akkor egyértelműen James Deen lenne a választásom. Itt is úgy bánik el a csajjal bemelegítésnek, ahogy azt kell. Ököllel a torkában nyúlkál, majd a nyálát a csaj arcára keni, aztán hopp egyszer csak felnyomja a teljes öklét neki, úgy, hogy közben felemeli a levegőbe. És még a szemgolyójába is belenyal !!! Elsőnek ez betegnek tűnik, de mi pld. a csajommal nemrégen és véletlenül fedeztük fel, hogy mennyire kicsinálja, ha ujjazás közben sok nyállal nyalom a fülét mint az állat és lihegek is bele, meg persze mocskosságokat mondok. Eszméletlen nagyokat élvez így.

Egy kis mélytorkozás, majd vágja is be neki a faszát seggbe James.

Aztán alulról elkezdi aprítani a kis picsáját, amit Adriana elég látványosan élvez. Felnyúl négy ujjal a pinájába és kiugrik a faszból, amikor elélvez. Aztán a hajánál vonszolva behúzza a wcbe, amibe az elején pisilt, majd ott is bassza egy kicsit, a fejét belenyomva.

Közben egyébként szép kis prolapse-okat is nyom a kis édes, de hát ehhez mi itt Európában már hozzászoktunk, nincs ebben semmi extra, még nyalogatnánk is, főleg az övét. Aztán kúrja még egy kicsit a kinyomott rózsáját, majd élvez egy szépségesen nagyot a fenéklyukába.

Eléggé jó kis baszás ez.

Itt nézhetitek a teljes jelenetet, ebből nem érdemes videókat kivágni, mert minden pillanata arany. James egyébként máskor is helyben hagyta már a drágát, itt a kis pináját is bassza.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Adriana Chechik legkeményebb seggbebaszása