Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Itt a 8. rész az orosz tinikből, akik nem válogatósak, és közben még kurva szépek is.

2023.12.05.Curt

Nincs megállás, invázió van. Minden hónapban jönnek új csajok és utol kell érnem magam, szóval még idénre beszorítottam egy orosz csajos bemutató posztot. Jó csajok jönnek, hátha közöttük van az új kedvencetek tartsatok velem !

Itt van a többi rész, ha lemaradtál volna róluk :
7.rész, 6. rész, 5.rész, 4. rész, 3. rész, 2. rész, 1. rész.

Lera Murr

A kis Lera már 24 éves és meglepően szép, műcsöcsökkel, semmi amatőrség, látszik, hogy már régóta csinálja ezt az egészet. Hátha valakinek az ilyen pláza cicás pornós csajok jönnek be (profilja)


Aliana Foxs

Ezt a csajt máris sokkal jobban bírom, kitetovált, nem is olyan hajde’ nagyon szépség, és mégis sokkal jobban élvezi a baszást, mint az előző műnő. (profilja)

Una Fairy

A kis szőkeség még csak 19 éves, és már ő is sok megpróbáltatáson esett túl; egyem is meg a kis szívét. Basznám. Olyan kis természetes szépség. (profilja)

Virgin Butterfly

Elég jó pornós névvel rendelkezik a csaj, milyen jó kis név már a “szűz pillangó”. A jeleneteiben már nem annyira szűz a csaj, bevállalt már 8/2-es orgiát is. Nekem nem annyira a zsánerem a kis 19 éves tini, nekem túl mongolos az arca (profil)


Nelya Smalls

Ezzel a csajjal most kicsit eltérünk a 25 éves korhatártól, mert ő meghaladja ezt egy picit, ugyanis 31 éves. Én bírom habár nem sok jelenete van még. Kicsit olyan heroin addict feje van szegénynek 🙂 Fura, hogy eddig csakis 1/1-es szettjei voltak, bírna az a fenéklyuk több faszt is.


Mia Cheers

Ááá, ezt a kis vékonyka szőkeséget nagyon szeretem. Van benne vagy 40 kiló, és alaposan meg szokták baszni mindenféle nagyobbnál nagyobb fasszal a kis fenekét. Isteni szép gape-eket láthatunk tőle. (profilja)

Kitty Sun

A kis perverz Kitty-nek sincs még sok jelenete, de azok emlékezetesek voltak , amiket csinált. Az orgiája az egyik legjobb amit idén láttam, úgy tűnik, hogy nem annyira bánja a csaj a kemény baszást. (profilja)

Karolina Geiman

Hihetetlen hogy még nem került szóba Karolina, a csajok között, pedig ő a legtermékenyebb magasan. Talán annyi jelenete van már, mint az összes eddigi 7 csajnak akiről írtam. Ő is kicsit mongolos beütésű és a sok jelenet szerint eléggé szeret baszni, (vagy a pénzt szereti – vagy mind kettőt) Neki mehet a DAP is és van egy jelenet, amivel besamponozza a haját, majd mehet rá a pisi zuhatag …

Ezt videóban is kivágtam, mert tudom, hogy ezt megnézitek 🙂

Tokyo Nero

Megint egy kivétel, a 35 éves néni személyében, aki a legidősebb a csajok között és ha 16 évesen szült, akkor akár az anyjuk is lehet némelyiknek. (profil) Szerintem kicsi roma vér is van benne, a puncija alapján, ami eléggé fekete :O

Nicole Murkovski

Hát persze hogy a kis kedvencemet hagyom a végére, aki a legfelkapottabb modell lett év végére. Meg is értem, mert kegyetlenül baszható. Nézzétek mennyi jelenete van a kis volt tornász lánykának. Mindent vállal persze és általában utálja az egészet. Én meg imádom, ahogy utálja. Írtam már róla én is, de Simon kolléga is posztolt már róla egy kritikát.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Itt a 8. rész az orosz tinikből, akik nem válogatósak, és közben még kurva szépek is.