Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A kis tornászlánynak gyorsan meg lett az első pisizős jelenete is.

2023.10.09.Curt

Nicole Murkovski a blog látogatók egyik kedvence lett, de végre úgy látom, hogy nem csak a mi kedvencünk hanem ő, és a társai, akiket már egy hét részes esszében elemeztem ki hónapok alatt itt a Pornoloveren elindítottak egy olyan folyamatot, amit repesve üdvözlök.

Mégpedig azt, hogy már elértünk azt a szintet az extrémben, hogy nem egy átlagos (vagy az alatti) nőt akarunk látni a pornóban, aki hat faszt fogad a fenekébe, vagy éppen vállig felnyúlnak a pinájába ököllel, hanem szép csajokat. Akkora nagy merítés van erre akár csak Oroszországból is, hogy nincs megállás és ilyen bomba szépségekkel találkozhatunk, mint Niki.

A pénz nagy úr és minden egyes csajszi beadja a derekát annak, ha azt mondják, hogy 100 dollárral többet kapsz, ha bevállalod a pisizést is – így tett a mi kis kedvencünk is. Azért még messze van bizonyos csajoktól, akik a fejüket belenyomva a pisis tálkába bugyborékoltatják a cuccot, de kezdetnek nem rossz azért ez sem:

El is kezd vetkőzni a drága nekünk és megmutatja, hogy mennyire hajlékony. Nagyon.

A szopási tudományát inkább hagyjuk, azt meg nem engedi, hogy szájba basszák. De ez sem megy sokáig inkább szépen rájárnak a tökély kis picsájára és sorba basszák a fenekét. Már nem ez az első ilyen akciója a csajnak, szóval ez eléggé könnyen megy neki és tud arra koncentrálni, ami éppen a szája előtt zajlik, azaz két faszt szopni felváltva.

Szerencsére van a srácok között egy eszes, aki leveszi a hülye nagy bakancsot a csaj lábáról és elénk tárul az isteni pihe puha talpikója is, a boka melegítővel, ami nálam általában 125%-os erekciót szokott eredményezni – így van ez most is. A drága kis fenéklyuka továbbra is egészen brutálisan csodás, nem tágul annyira (még), de annyira, de annyira basznám én is. A végére marad a legvastagabb farkú srác, amikor már Niki is csak fájdalmat érez, ahogy majdnem tövig bevágja neki a nagy faszát.

Majd leültetik egy kis gyerek medencébe és mehet a pisi rész (egyenlőre még csak a testére engedi), és itt már azért nem olyan őszinte a mosolya a csajnak.

Kis zuhi, aztán mehet tovább minden. A dupla pinás behatolás erőltetik nála, ami leginkább csakis kellemetlenséget és főleg fájdalmat okoz nála. Annyira cuki egyébként a kis csaj, hogy ezt is látványos és érdekes megnézni. Majd jön egy kis pisizés, amikor a pináját pisilik le.

Nézzétek ezt a tökély kis pináját, hát ennél alkotni sem lehetne szebbet azt hiszem. Erőltetik még ezt a dupla pina dolgot egy ideig, majd a seggét kezdik el baszni a kis hajlékony csajnak. Apropó hajlékonyság – sajnos nem használják ki egyáltalán ezt a tulajdonságát a csajnak, néha spárgázik, de kb. ennyi.

A sorban állós seggbe kúrás viszont most is pacek lett, szinte teljesen tökéletes. A kedvencem, amikor a vastag faszú srác bassza, ő meg csak szenved aztán felkapják és olyan pózban basszák, amit el sem tudtunk képzelni. Videóban is élvezhetitek !

Itt van a sorba baszós videó :

A legvégén élek a gyanúperrel, hogy megint a befecskendezős műgecis megoldást alkalmazták, gondosan és alaposan figyeljétek meg a csaj grimaszait közben:

Szerintetek ?

Összegzés:
A csaj most is, mint mindíg tökéletes, de sokkal szívesebben néztem volna a sok dupla vaginál helyett, dupla anált, vagy még inkább DP-t.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
90
Geci, pisi
80
A ti értékelésetek3 Votes
96
88
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A kis tornászlánynak gyorsan meg lett az első pisizős jelenete is.