Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Nem értem mit szerettek annyira ebben a csajban? Rebel Rhyder portré.

2023.10.20.Curt

Tudom hogy egyedül vagyok a világon talán, akinek nem jön be ez a csaj, és kellemetlenül is érzem magam miatta, eskü próbáltam is megszeretni, letöltöttem szinte az összes jelenetét és mégis szerintem életemben nem vertem ki egyetlen szettjére sem. Miért van ez, pedig minden megvan a csajban, amit szeretni lehet.

Utáljatok meg érte, de nekem továbbra is csak egy tucat azok között a csajok között, akik USA importként érkeztek. A 29 éves csajszi még csak 4 éve pornózik és itt a blogon is írtam róla sok cikket még mielőtt átszerződött volna ide Európába és így visszaolvasva azokat sokkal jobban szerettem. Na, jó, lehet hogy a blackpayback jelenetére kiadtam annak idején … ki emlékszik már? A mélytorkozásban profi azt meg kell hagyni.

Aztán áttette a székhelyét Prágába és ontja a jeleneteket. Kibaszottul mindent megcsinál, pisit iszik, tágul a picsája, és mindezt szexi mosoly kíséretében, de mégse áll fel rá nekem. Pedig aki erre képes a fenéklyukával az azért nem semmi :

És igazából időközben most hogy belenézegettem a szettjeibe, rájöttem mi az ami zavar benne és ki is ábrándulok mindíg. Ez pedig a nevetése, amit egész egyszerűen nem hiszek el. Nem kell minden egyes helyzetben nevetni, mert mondjuk mikor éppen kettő fasz pumpálja a picsádat és közben pofoznak :

Vagy éppen egy tálba nyomják a fejedet, hogy fulladozzál a 15 liternyi pisiben :

Tudom, hogy a másik Usa Import csaj, akiről épp most írtam felmagasztaló kritikát (Kaitlyn) is nevetgél, de azért ő élvez és szenved is baszás közben. Lehet hogy csak én vagyok ilyen barom hogy engem ez gerjeszt be, de a nevetgélést nem tartom őszintének és ha valakit kamuzáson kapok baszás közben is akkor lekonyulok azonnal és ez egy pornó jeleneten is kizáró ok nálam. Ne értsetek félre, a csajszi kibaszottul mindent megcsinál és rettenetesen baszható is, brutális picsával és isteni szép eredeti csöcsökkel, de mégis … a zavart nevetés nekem inkább az ostobaságot vetíti előre, és nem a szexiséget. Ha egy orosz 19 éves tini nevetgél, abban más van, mert tudom hogy zavarában teszi ezt és közben meg kellemetlen neki, vagy éppen baszottul élvezi és nem tudja mi ez az érzés, de egy közel 500 jelenetet forgatott nőnél már ezt nem hiszem el.

A fenéklyuka viszont isteni ezt nem lehet nem észrevenni, pld ugyanebben a fent már idézett jelenetben van egy rész, ahol belepisilnek a fenekébe, és azt kifingja a nagy tálba, amiben már van egy kis medencére való cucc és persze hogy még bele is lefetyel, meg nem mellékesen a gecit is ebbe mossa le a végén.

Nézzétek csak:

Ti mit szerettek benne annyira, azt, hogy mindent bevállal? A melleit? A fenéklyukát? Vagy pont azt a mosolyt / nevetést, amit én annyira ki nem állhatok? Ajánljatok olyan jelenetet tőle, ami a kedvencetek, hátha mégis megszeretem a csajt, mert meg akarom !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nem értem mit szerettek annyira ebben a csajban? Rebel Rhyder portré.