in

Imádom!Imádom!

Nem mindíg jó az első sorban állni; főleg egy erotika kiállításon …

Egy koncerten vannak akik egy egész napot képesek sorban állni, hogy az első sor az övék legyen, de egy ilyen „kiállításon” rá is lehet baszni a dologra, mint azt alábbi videó végén is láthatjátok.

Kedvenc városomban játszódik az alábbi jelenet, ami a megboldogult régi Erotika Expok és Erotika Kiállítások hangulatát idézik. Régebben a Hungexpo területén, majd később, ha jól emlékszem az Arénában megrendezett kiállítás, még a megboldogult kétezres években és annak elején kurvára menőnek számított, és olyanok is adták a nevüket a reklámozásához, akikről ma már eléggé elképzelhetetlen lenne :

De hát akkoriban még volt magyar pornóipar és voltak magyar pornós csajok is legalább ötvenszer ennyien mint manapság. Én sajna soha nem tudtam eljutni egy ilyenre sem, de volt egy haverom aki rendszeresen járt és persze a ki DV kazettás kamerájával minden pillanatát megörökítette ennek. A sokak által sokkal prűdebbnek tartott USA-ban azért még most is tartanak ilyeneket, leginkább a nagy díjátadók környékén és legtöbbször perszer Las Vegasban.

Szóval egy ilyen fasza kis rendezvényen történt meg az alábbi eset, amiben nem is a bátran puncit dildózó nagypapa az érdekes és nem is az amatőr srác, aki verte a farkát a színpad mellett, majd jól megbaszta a csajt a színpadon, hanem a vége. A csajok talán nem szaladtak el, de én kibaszottul nem örültem volna, ha így járok :)))

Nézzétek meg a videót :

a videót az Efuktról loptam

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…