in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg Nem rossz ...Nem rossz ... KakiKaki

Hová lehet még fokozni ? Fogadjunk mutatok egy olyan hardcore jelenet részletet, amit még nem láttatok !!

Mindíg fokozni kell a fokozhatatlant és kitalálni új dolgokat ! Innoválni, hogy idegen szóval éljek, habár nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezen egy külön team dolgozik mondjuk a kevdenc stúdiónknál, a Legalnál, de mégis mindíg sikerül meglepni engem/ minket, valami extrém dologgal.

Amikor azt gondoltuk, hogy nna, de már, itt nincs tovább, és nem lehet kettő fasznál többet egy fenéklyukba betuszkolni, akkor benyomnak hármat és négyet is. Amikor először láttam kinyomott prolapse-et is emlékszem, hogy milyen fejet vágta, hogy ezt meg hogyan lehet.

Nem húzom tovább az időt, leírom most éppen mit találtak ki és hogyan adják el: biztosan láttatok már ezer olyan jelenetet, amikor a csajok pisit isznak, és persze olyan is, amikor más csajok fenéklyukából spriccel ki a pisi és azt isszák, és hogy még tovább fokozzuk olyan is van, amikor a saját fenekükből összegyűjtött cuccot kell lenyelniük.

Nna de olyat még biztosan nem, hogy a férfi a saját fenekéből nyomja ki a csaj szájába a pisit !!

Ugye ti is vágtatok most egy fintort és még talán hangosan is megkérdeztétek, hogy Brrrr … mi a fasz ? Én is így jártam, de hát naná, hogy letöltöttem ezt a kis etűdöt, amit azzal reklámoznak, hogy egy új stílus született.

A másik azonnali kérdésetek az, hogy ezt meg hogyan lehet ? Ennek szerencsére nem vagyunk tanúi, és szerintem kamerán kívül történt a dolog, de erre két lehetőség van, amire most nem írnék le, csak hagyok egy pár másodperc gondolkodási időt, hogy rájöjjetek ti is. A jelenet szenvedő alanya egyébként az egyik kedvenc orosz modellem, akivel már mindent megcsináltak, fulladoztatták pisiben baszták szarrá 10-en, és hasonló csalafinta dolgok. 3 éve itt a blogon is írtam már a kis csajról.

Bella Grey a csajszi neve és itt a teljes portfóliója.

Amúgy a jelenet egy mindennapos tucat jelenet, amiben Bella a szokásos kínos zavart mosolyával csinálja végig a jelenetet. Aztán jön a varázslat :

Itt nézhetitek meg videóban :

Egyébként más furcsa dolog is történik a videóban még, a srác egyszerre rakja be a csaj pinájába a heréjét és a farkát is. Különleges látvány, de nem mondanám, hogy izgató lenne.

A vége felé még egyszer ugyanez megtörténik, csak most fölé guggol a srác és úgy csinálja amit csinál. Ez olyan jelenet, amikre ki szoktak akadni az EFUKT oldalakon és pontosan oda lehet vágni egy ilyen mémet a végére, hogy :

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…