in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Eveline Dellai-nak minden egyes testrésze tökéletes ?

Nem. Nem az. Szerintem a csaj összes jelenetének a 80%-át láttam, mint rajongó és van egyetlen egy testrésze, ami egyszerűen nem szép. Aki alaposan ismeri a Dellai ikreket, az biztosan tudja mire is gondolok.

Persze hogy a kis édes lábikójára, ami (mint megrögzött lábfetisisztát) ambivalens érzésekkel tölt el. Rajongok a szép lábfejekért, de amikor egy ilyen kibaszottul jó csajról van szó, akkor még az ilyen (egyébként nem szép, bütykös) lábat is szépnek látom, mert ezé a csajé. Sőt, teljesen át is fordul a világ velem és még izgatóvá is módosul a kis tökéletlensége a csajnak és a legalos jelenetiben is várom, hogy mikor bukkan már fel a talpa.

Itt épp az iker tesójával közösen vannak mezítlábasan.

Meg is mutatom az egyik legfrissebb jelenetét a kis édeskének, amiben pont ezt a testrészét hangsúlyozzák ki.

Eveline Dellai on Footsiebabes:

Nem a világ legvadabb baszásáról beszélünk, de 4K-ban a látvány azért eléggé odabaszós. Én is szívesen nyalnám azokat a szépségesen hosszú lábujjakat és a fenéklyukat felváltva.

Persze csakis fenékbe csusszanhat a fasz, már nem is tudom mikor láttam Evelint pinába baszva. Nem sok pózban láthatjuk kúrni őket, de van egy kamera, ami csakis kizárólagosan a csaj lábait veszi közben és egyébként is aktívan, de éppen csak ízlésesen használják szex közben a lábat. A csaj fogja és simogatja a talpait, vagy éppen a srác nyalogatja egy pózváltás közben. Mennyire nyalogatnám én is azokat a szuper hosszú lábujjakat !!!

A végére a geci is persze, hogy a lábujjak közé kerül, amit legnagyobb sajnálatomra nem nyal le magának, hanem ott hagyja.

Mutatok egy kis videót is a látványról :

De ha nektek nem elég ez, akkor a Legalblogon, vagy akár itt nálunk is szétnézhettek Eveline Dellaival kapcsolatosan. Egyébként a drágának már nem ez első foot-fetish jelenete, itt a stúdiónál is volt már neki egy másik, amiben legalább elment előtte a pedikűröshöz és franciásra csinálta meg a lábujj körmeit.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…