in , , ,

Imádom!Imádom!

Amikor azt kéred Woodman-től, hogy basszon meg a 18. szülinapodon olyan keményen ahogy csak bír, de csak erre képes:

Ha követitek már évek óta a Woodman Castingot, akkor egészen biztosan találkoztatok Meg Magic-el, aki persze egy magyar csaj volt és (habár már lassan 10 éve történt az eset) a 18. szülinapján jött el Pierre bácsihoz. Érdemes a beszélgetést is meghallgatni az elején, itt elérhetitek a teljes jelenetet.

Itt van ez a csaj, aki azt várja állítólag már évek óta, hogy eljöjjön ez a nap és rá van indulva Woodman-re, minden este erre masztizik és még azt is elmondja, hogy szereti az erőszakot, lehet akár pofozni leköpni, legyalázni menet közben. Az eredmény felemás lesz, vannak benne klassz pillanatok, (másodpercek) de szerintem a csaj most 10 év után visszaemlékszik mi volt az első pornó jelenete, lehet, hogy inkább letagadná … Bezzeg a Rocco-s szettjére jobban fog emlékezni.

Ez a csaj is mutatja, hogy már milyen régóta megy a Pornolover, mert még annak idején 2014-ben is írtam róla. Most újra megtaláltam ezt a jelenetet, és egy kibaszott nagy ziccer kihagyásának tartom, mert Woodman itt is elvitte a jelenetet a saját maga szórakoztatására. Pedig milyen igazi szétbaszás jelenet lehetett volna belőle …

Kis ostoba, de cuki a csaj egyébként mosolyog ő mindenen, még akkor is amikor tizedjére kell benyalni a bácsi szőrös fenekébe …

Csakis seggbe bassza a csajt Pierre, legtöbbször óvszerrel és a végére már bekékül a feneke is annyira üti vágja, de nem attól lesz kemény egy jelenet, hogy pofozzuk a csajt, meg a fenekét ütjük, hanem hogy jó alaposan megbasszuk, de olyan keményen, hogy ordítson az élvezettől. Az ordítás néha itt is megvan, de ki tudja mennyi ebből az igazi és mennyi a tanult pornós utánozás a csajnál …

A legidegesítőbb nem is ez, hanem hogy egy 15 másodpercnyi dugás után kész. Abbahagyja a makija, kiveszi és megint megy a pofozgatás, szájba köpés, megjátszott keménykedés. Nem tudom a csaj mit gondolt, ha ez volt élete első alkalma, hogy ez így a normális. Szerencsére aztán összehozta olyan faszikkal is a sors a bizniszben, akik alaposan helyben hagyták és elhalványult ez a „szép” élménye…

Kúrja vagy 10 percig az elején nagy elánnal, és egyszerre akar mindent, beveti a titkos szadista eszközét, amit egy csomó csajnál be szokott, a köntös pántot, és azzal kötözi hátra a csaj kezét, aztán lekonyul (!!!) a farka és beleveri a szájába a cuccot. Szegény csaj azt sem tudja mit csináljon és mikor mondja neki franciául hogy nyam-nyam, akkor elkezdi MEGRÁGNI !! a spermát.

Gratulálok Pierre; nézzétek videóban is :

Ezután a klassz kis petting után jön a csaj első jelenete, amiben azért annyira ne legyünk olyan biztosak, mert mindenféle fájdalom és vér nélkül megtörténik a behatolás, ami tart vagy 3 percig aztán megint csak ki kell venni azt a faszt mikor már élvezné a drága. Ezután kőkemény órákon át tartó análozás jön, amiben a csaj a matracba fojtott fejjel ordít, de hogy miért azt nem tudom, majd jön a kedvenc részetek, amikor egy szép nagy kaki is kifigyel neki és még ki is fingja szegény.

Amikor a barátai kérdezik mondjuk 10 év múlva, hogy mi az a jelenet, amire a legszívesebben emlékszik, akkor biztosan nem ezt fogja megemlíteni, amikor Pierre szépen benne hagyta a videóban azt, ahogyan az első jelenetében kiugrik egy kaki a fenéklyukából.

De, mivel ezt vártátok a legjobban, itt a videó :

Amikor újra és újra segget kell nyalni a a csajnak és megint csak egy újabb óvszert húzni fel a plöttyedt pisilőre akkor talán már a megbánás jeleit is vélem rajta felfedezni, de amikor bekerül a 2 centis neki akkor azonnal érkeznek is a hatalmas ordítások, amiket nem tudok hová tenni … aztán megint még több szőrös fenéknyalás és még több. Azt amúgy én soha nem értettem, hogy miért kapatja be az óvszeres farkát és miért kapatja be a lekókadt farkát valaki egy pornó jelenetben. Egyáltalán miért kókad le ? Ha nembír két órán át kemény maradni, akkor vegyen be valamit, hogy álljon mint a gerely.

A végén azt nyilatkozza a csaj, hogy sokkal jobb volt, mint amire számított, fájt az anál nagyon, de élvezte is. Amúgy meg kibaszottul jól tágult és tovább is lehetett ütni vágni aki azt szereti és talált sokkal jobb faszokat és faszikat is magának. Illetve lehet, hogy CSAK sokkal jobb faszokat talált. De hát valahol el kellett kezdenie.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…