in , , ,

Imádom!Imádom!

Szebbnél szebb csajok 100 adagnyi gecit nyelnek le – Premiumbukkake jelenetek videókkal.

Megint jövök egy újabb adag Bukkake jelenettel a kedvenc spanyol oldalamról, a Premiumbukkake-ről. Itt találhattok még cikkeket a témában, amiket írtam róluk. Az előfizetést nem ajánlom, ha csak nem vagytok nagyon ráfüggve a témára, mert eléggé lehúzós a dolog, de ha kicsit vártok, akko videó megosztó, vagy akár torrent oldalakon meg találhatjátok a kedvenceiteket.

Máris egy pilótával kezdünk, aki nem veti meg a spermát és nem undorodik tőle, nyeli mintha isteni nedű lenne. (sok csajnak szerencsére az is…) Egyébként a Gokkun sokkal találóbb lenne már erre a témára, mert tényleges Bukkake (amikor a csaj arcára megy a cucc), csak a legvégén van a jelenetnek, de sokszor még ott sem. A furcsa nevű Vale Gmz nevű csajszi be van öltözve a pilóta ruhába, amilyen jelenet még egészen biztosan nem volt és jönnek sorba a srácok, akik hetek óta tartalékolják a gecit.

Kap egy lövést a szemébe a csaj, de a többi, az profin van célozva és a szájába megy. 10 adagonként nyeli le a cuccot és olyan intenzíven folyamatosan kapja a geciket, hogy ideje sincs bármit is tenni ez ellen. A legvégén az arcára kap olyan szép adag vastag geciket, hogy öröm nézni a csatakos kis cuki pofiját. És még le kell nyelni a maradék 5 adagot a koktélos pohárból is. Nézzétek csak videóban, hogy ott már kiakad a tűréshatár nála is.

Amennyire szerettem Mih Ninfetinát a Legalporno-n itt akkora nagy csalódást okozott, eléggé semmi érzéssel iparból tolta le a jelenetet, se élvezetet se pedig undort nem láttam rajta, ami a legrosszabb, valamelyik legyen a kettő között, de az a legjobb, ha az utóbbi 🙂 Ohana Petite meg már annyira rutinos nyolcadjára, hogy meg se kottyan neki 53 adag idegen geci.

Amikor a magas vörös csajjal együtt vannak viszont az eléggé faszfelállító akció lett. Ketten együtt 114 adag gecit kaptak. Alexandra Targaryen a vörös hajú csaj neve, szóval nem akármilyen családból származik 🙂 Ha oda kellene állnotok, akkor ti melyik csajt választanátok, hogy a szájába engedhessétek ? Én most ebben a helyzetben szerintem a vörösre tenném a voksom.

Az elején egyesével minden egyes adagot lenyelnek, majd hármasával jön egy cumswapping rész ahol a vörös csaj már kiakad 76 adag gecinél ki kell mennie szerintem öklendezni / hányni egyet.

Itt is igazán az arcra élvezések a látványosak :

Mostanában nagyon bírom az ilyen kicsit lógós csöcsű magas csajokat, szóval itt egy másik videó a vöröskéről ahogy éppen elintézik az arcát.

Ha pedig rákeresnétek egy kis segítség. Woodman bácsi itt castingolta meg a kakis kis fenekét itt meg a haverokkal tolták neki.

De az abszolút kedvencem a magyar csajszi – Vicky Love – mellett, aki kiment hányni, ez a csaj, aki egy hatalmas nagy koktélos pohárba gyűjti össze a cuccot. Őt Nona-nak hívják, de a drága megérdemel egy egész posztot, szóval őrá még visszatérünk :

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…