in

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Te melyik csajnál állnál így sorba, hogy baszhasd a seggét ?

Van egy fajta póz, amit nagyon bírok a Legalon. Igazából nem is póz, hanem egy kúrási fajta, amikor a csaj bepucsít és mögötte felsorakoznak a srácok (minimum 5-en, de van amikor 8-an 9-en is.) Szépen sorban rámennek a kis fenekére és sorba basszák. Mindenkinek jut egy percnyi baszás kb. ami kibírható és még lehet hogy nem élveznék el én sem azonnal.

Mutatok egy pár prémium orosz tini picsát, akik így kapták meg a kiképzést. Nem is tudom kit választanék a kínálatból, majd talán a posztom végére kiderül.

Kezdjük a Jenny Kiss-el, aki a földön fogadja a négy faszt egymás után. Isteni szépen tágul a picsája, és mezítláb is van, ami még rátesz egy adaggal a szexisségéhez a drágának. Jenny egyébként már 28 éves és még idősnek is számít az itt felsorakoztatott csajok között.

A kis édes Sofa Weber is a földön fogadja a srácokat és próbálkozna előre menni, de megfogják baszás közben a vállát és nem engedik.

Tea Mint megint csak egy 19 éves isteni szép kis orosz pina. Nézzétek mit művelnek a tini picsájával:

Kennia Lex kis édes picsájára is sorban járnak rá a srácok és ő meg csak tűri ahogy egyre nagyobbra tágul a fenéklyuka: (az analvids-en 53 évesnek van cimkézve a csaj, ahhoz képest eléggé jól tartja magát)

Folytassuk is az egyik kis kedvencemmel Lina Shisutával, aki a minap kapta meg az első pisizős jelenetét is. Alaposan meg szokták kúrni a kis édest, már írtam róla itt a Pornoloveren is. Általában fáj neki az anál, de közben meg élvezi is, és az összhatás kibaszottul fasz felállító.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…