in ,

Imádom!Imádom!

Jane összesen 211 adag gecit nyelt le három jelenet alatt.

Egyszerűen imádom az olyan csajokat, akik meg tudnak úgy jelenni, hogy nem vágod le róluk egyből, hogy ilyeneket (is) csinálnak. Azaz nem egy pornós kinézetük van amikor a plázában találkozol velük, hanem egy tök hétköznapi csaj, aki után még lehet hogy nem is fordulsz meg az utcán. Ezért is imádtam régebben a Legal BTS jeleneteit, mert abban sok olyan rész volt, amiben sminkelés előtt is láthattuk a csajokat. Egy sima átlag csaj bejön az utcáról és az elkövetkezendő 6 órában 10 idegen faszi fogja a seggét szétbaszni. Atom izgató !!

Ez a csajszika is ilyen és ezért vágták így össze a jelenetét, szabadtéri interjúkkal, hogy láthassuk: ő is egy közülünk.

Egy kellemes interjúval kezdünk, amiben olyan kérdéseket tesznek fel a geciről, minthogy : Sok gecit nyeltél le életedben ? Szereted a geci ízét? és a legjobb, hogy ha lenne most lehetőséged lenyelni egy jó pár adagot, akkor szeretnéd-e ? Hát naná, hogy szeretné a drága !

Mutatom is videóban, ahogy koktélos pohárban szolgálják fel neki a martinit 77 adag spermát:

Aztán jön egy újabb interjú a csajjal, majd egy újabb 67 adagos gyűjtemény, ami ugyancsak a gyomrába kerül.

Becsülettel megissza mindet.

Aztán egy kávézóban vagyunk megint és itt interjúznak a csajjal megkérdezve, hogy hogyan érezte magát az előző alkalommal, amikor éppen félszáznál is több idegen ember gecijét kellett meginnia. (imádom ezt leírni, nálam még mindíg a bukkake a hardcore csúcsa az idegenség miatt, itt nem válogathat a csaj, és raádásul a végtermék az övé, nem csak egy „odaadom a pinámat” téma van).

Gondolom azonnal kedvet kaptatok a kiscsajhoz, szóval mutatom is a bukkake jeleneteit:

Itt a hivatalos oldalon.

Itt pedig egy videómegosztón.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…