Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Mi jó ebben? Nagy picsájú debella nők megbaszása.

2023.03.09.Curt

Lehet, hogy a legrosszabbkor jövök ezzel elő a nemzetközi nőnapon, de biztosan nektek is van legalább egy olyan ismerősötök, akik azt az elvet vallja, hogy mennyire jó egy olyan csaj, aki 90+-os és jó nagy feneke van, mert az lehet pakolni rendesen. És itt persze nem a korra utaltam, hanem a súlyra. És szerintem egy pornó blog talán alkalmas ennek a megbeszélésére is, mert itt aztán olyan szinten kielemezzük a lányokat, hogy ez sem kell, hogy elkerülje az érdeklődésünket.

Egy olyan irodában dolgozom, ahol alig vagyunk férfiak és a ma reggeli közös jópofizás és a munkatársnők köszöntésekor újra felötlött bennem az a régóta foglalkoztató kérdés. Soha az életben nem volt ilyen csajom, olyan igazán nagy fenekű, már szinte daginak mondható. Tök jó kapcsolatban vagyok mindenkivel és semmi bajom a fentebb említett nőkkel, de az tuti, hogy nekem nem állna fel a farkam, ha meg kellene dugnom őket. És itt nem az extra dagi nőkre gondolok, akik 200 kilósak, hanem a fele ennyi kilósokra.

Sok kurva jól kinéző és természetesen szép pornós csajnál tárgyaltuk már ezt ki, hogy milyen szinten csúfúlnak el és lesz akár szilikon beültetve a fenekükbe. (Aletta Ocean a legjobb példa erre). De ne csak a duma menjen, nézzünk meg egy két ilyen jelenetet a kedvenc oldalunkról.

Kiváló példa erre nálam Jolee Love, aki még nem olyan vészes, mégis nekem totálisan és halálosan unalmas tud lenni, és még tekerve sem nézem meg a jeleneteit. Mi izgató benne? Nem sokkal jobb egy kis picsát megfogni és megbaszni? Semmi szexit nem találok benne. Főleg nem egy anál jelenetnél, ahol minél kisebb egy fenék annál jobban érvényesül a gape. Itt nem nagyon.

Nna, jó így hogy alaposabban belegondolok régebben talán akadt olyan Jolee Love jelenet, amire kivertem már egyszer max. De haladjunk tovább.

Britanny-nak csak azért bocsájtok meg mert nagyon jól hozza az elmebeteg nimfomániás nő figuráját, sőt lehet hogy nem is kell sokat színészkednie, ilyen lehet ő a való életben is. Már Milf volt mikor pornózni kezdett is, most 42 évesen meg már simán annak mondható, mondjuk azt nem tudom van-e mondjuk gyereke … Nagy far van alatta is, de nem vészesen és amíg olyan prolapse-okra és tágulásokra képes, mint eddig meg is van neki bocsájtva a dolog.

Haladjunk egy fokkal feljebb. Jennifer Mendez és Claudia Garcia és itt már nincs kifogás, mert az utóbbi csajszi még csak 18 !! Amúgy is ki tudok szaladni a világból, mikor ilyen csíkpinát látok, amikor meg ilyen sok „hús” is van mellette, akkor visszabújuk a farkam, mint a teknősbéka a páncéljába és ott is marad.

Tudom, hogy sokan közülünk meg vannak halva ezért a nőért, de én mostanában skippelem a jeleneteit. Dee Williams-ről van szó, akinek ugyancsak eléggé terebélyes a picsája. Mondjuk legalább van alatta egy jó nagy pina is, nem mintha bármikor is használnák a srácok, legtöbbször csak a feneke van amortizálva a néninek. Én nem vagyok egy idősebb nő rajongó ezért is áll távol tőlem ő, de azért a jeleneteit nem szoktam kihagyni, mert annyira bamba néni feje van, hogy nem gondolnád róla hogy pornózik, közben meg :

De a vége már nálam a zöld hajú nő, akinek rá kellett keresnem a nevére így is. Alexxa Vice az, aki már aztán végképp nálam a 0-10-ig terjedő skálán a nullát foglalja el. Bármelyik orosz csajt, vagy kolumbiait szívesebben basznák meg mint ezt a nagy picsájú nőt. Akik azt mondják, hogy ez szexi, azoknak valószínűleg ilyen a felségük, vagy a csajuk és ezzel nyugtatják magukat. Mint amikor a felségek mondják, hogy én bizony nagyon szeretem a mackós pasikat, mint a barátom/férjem, közben meg masztiznak a 365 nap összes részére a Netflixen.

Pont tökéletesen jó kontraszt erre a csaj mellett pucsító Tabitha Poison a maga tökéletes pinájával és fenekével. Nem is nagyon vannak meg a debella nő jelenetei még meg sem tartom őket, vagy simán le sem töltöm.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mi jó ebben? Nagy picsájú debella nők megbaszása.