Loading

Már megint a saját naívságom áldozata lettem.

2023.02.28.Curt

Van egy régi ügy, amit már nagyon régóta követek és amikor csak hír van róla, mindíg elolvasom. Annak idején még mikor csak az angol Netflixre lehetett előfizetni is megtettem és megnéztem az ottani sorozatot; szinte csakis emiatt fizettem elő, annyira érdekelt. Nem egy pornós dolog ez, hanem egy true crime történet.

Ha csak nem egy lapos kő alatt éltetek, akkor biztosan hallottatok már a Madeline Mccan ügyről, ami mind a mai napig egy megoldatlan bűneset. A kislány 2007-ben 3 évesen tűnt el egy portugáliai szállodából mind máig tisztázatlan körülmények között. Egy csomó gyanús dolog van az ügyében, volt, amikor a szüleit is gyanúsították azzal, hogy ők ölték meg, de a holttestét nem találták meg és élnek még teóriák arról, hogy talán életben van.

Semmi ilyen összeesküvés elméletet nem hiszek el, tudom, hogy Kurt Cobain nem él Mexikóban a mai napig, és Michael Jackson is meghalt valójában. De valahogy ezt az ügyet mindíg is követtem és így teszek mind máig. Nna de, hogy a faszba kapcsolódik ez az egész a pornóhoz? Sajnos kapcsolódik, mint minden manapság:

Az elmúlt napokban felbukkant egy lengyel nő, aki eléggé meggyőző jelekkel próbálta bizonyítani, hogy ő az eltűnt lány. Én simán elhittem mindent amit mondott, vagy mutatott.

Aztán jött a „szokásos” médiai fordulat, ugyanis kiderült, hogy a csaj pornózott. És egyébként a szülei is nyilatkoztak, akik már régen elengedték a lányukat, mert zavaros az elméje és csak ismertséget szeretett volna magának szerezni. Sikerült is, mert itt is írok róla és Instán is sokan követik. Az a durva, hogy kurvára hasonlít az igazira és a szüleire is. Tudom gyenge vagyok és naív, hogy elhiszem, hogy ő az, minden ilyet eleve távolságtartással kellene kezelni 2023-ban már.

Kerestem felvételeket, vagy legalább képeket, de a téma felkapottsága miatt még a Reddit-ről is letörlik ezeket és a csajszi is törölte szinte az összes közösségi médiás profilját.

Simán elhittem neki, és baszódjon meg az ilyen nő, aki annyira beteg, hogy egy eltűnt gyereknek adja ki magát és ezzel ér el követőket.

Egyébként 2023-at írunk, szóval ahhoz hogy „pornózz”, nem kell Kovi bácsi és a stúdiója, hanem elég kinyitnod a laptopot és megnyitni a Chaturbate-et, máris pornózol, mert webkamera modell vagy. Nincs is ezzel semmi baj, tutira ti is ismertek olyat, aki ezt csinálja (én többet is), de az, hogy egy ilyen hype-ra akaszkodott rá ez a nő, nna ilyet még nem hallottam.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Már megint a saját naívságom áldozata lettem.