Loading
Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika

Kritika : 2022-es karácsonyi orgia a Legalon

2023.01.13.Curt

Minden év végén van egy ilyen jelenet, ahol összehozzák az aktuális év legjobb és leg-foglalkoztatottabb csajait és egy egész napos program keretében csinálnak egy többórás orgiát. Én mindíg nagyon bírom, már írtam 5 éve is erről.

(A legalblog most egyelőre ide költözik, de még egyezkedek, és lehet hogy mégis visszakapjuk a régi lapot is, de addig is nézzük meg ezt a fasza kis baszást sok-sok emberrel!)

A jelenethez tartozik egy BTS videó is, amiben csupa érdekességet láthatunk, én szeretem az ilyeneket, mert sokszor smink nélkül is láthatunk benne csajokat, vagy teljesen hétköznapi szitukban, mondjuk a telefonjukat nyomkodva :

A csajok macinaciban díszítgetik a karácsonyfát, de ha éppen arra jár egy férfi, akkor bekapják a faszát, és baszni is lehet bárkivel. Sokan el is élveznek legalább egyszer, hogy tovább bírják. Van egy rész, és csak simán punciba dugják a csajokat, nem bántják a fenéklyukukat, kivéve egy két őrültnek, mint Anna deVille, vagy éppen Rebel Ryder, aki simán bemelegítés nélkül öklözi meg magát.

Innen tölthető a 15 gigás fájl, megéri eltenni magatoknak, mert ez a leghosszabb idő, hogy a kedvenceinket láthatjuk így is a “függöny mögött”. A Gonzó egyébként még tolt egy szintet, és még több pénzt szeretne kicsikarni, így csinált olyan összevágott videót is, amiben a kedvenceink vannak, így van külön Mina karácsonyi orgiája és Ria Sunn karácsonyi orgiája is, minden egyes csajnak.

A jelenet egyébként eléggé monstre lett, a maga 3 óra 17 percével, de ebből egy óra kb. csak a pózolgatás, meg a mórikálás a csajokkal. Mutatok azért ebből is képet, mert mutatós együtt a sok fenék. De lányok és kedves rendező úr, vagy éppen hölgy !! A dildó szájjal történő szopogatása továbbra is kibaszottul kiábrándító dolog, semmi, de SEMMI szexi nincs benne, hiába néz a csaj kéjesen közben a kamerába.

Teljes 54 perc után érkeznek a felállt farkú srácok és mindenki aki kapja marja stílusban kicsit szopat, majd mehet is az anál végre ! Mondjuk eléggé nehéz megoldani 20 embert egy snittben, nem is nagyon sikerül, így legalább három kamerával veszik fel a baszást, aztán vágják össze.

Én a csajok közül tutira megkúrnék mindenkit, de Cindy Shine basszameg … Már olyan régen láttam a kedvenc kis drágámat. Itt van egyébként mindenki akit idén láthattunk a Gonzónál, a nagy pinájú angol csajszi, Emily Bellexx, a visszatért Ria Sunn, aki itt nagyon gyengusz (azóta csinált egy széthugyozott kemény baszást is végre), Mina persze, Annácska, Eden, és a perverzebb Dellai csajszi Szilvi is.

Szépen kialakulnak a párosok.

itt is azért eléggé nagy a szórás és látni olyan csajokat, akik csak megjátsszák magukat. Nagyon utálom ezt is, mondjuk annyira nem mint a műanyag szopogatását.

Mina szokás szerint tökéletes, úgy baszik, hogy minden egyes másodpercét elhiszem. Anna is a szokásos extrém módján baszatja szépen magát. Amikor be pucsítanak a csajok és föléjük kell guggolniuk az azért eléggé szép és látványos egy kép, kivágtam videóban is:

Innentől már annyi minden történik, hogy követni is nehéz az eseményeket. Jönnek a DAP-ozások és a DP akciók. Érdemes azt is megfigyelni, mivel most olyan sok szereplő van, nem tudtak kivágni mindent és sok olyan részt is lehet látni, amikor a háttérben éppen nem annyira tetszik a csajnak a dolog, de a srácok akkor is basszák. Meglepő módon pisi nagyon kevés van, szerintem a feltakarítás és a szünet miatt, van egy rész a közepén és a legvégén is.

Leges legnagyobb bánatomra a harisnya még akkor is a csajokon marad amikor már mocskos a talpa, nem értem miért nem dobják le !!! Szilviről kerül le csak a legvégére. Az egészet leuralja (nekem legalábbis) Mina, aki mindenhol ott akar lenni és mindenki pt akarja megbaszni. Eden, és Ria nagy csalódás, de Emily is csak a legvégére lendül bele a baszásba …

A geci adagok még jók a végén, amikor jön a pisi és Cindy elrántja a fejét (pedig ivott már ő is egyszer Angelo Godshacktől) és Ria is inkább nem kér belőle. Rendesen verseny van a lányok között, hogy ki kapja meg a srácok geci adagját.

Nem ez lett a legjobb karácsonyi orgia, de azért mindíg jó látni így a csajokat együtt. Ez egy különleges alkalom és mutasson már nekem valaki olyan más stúdiót, aki össze tud hozni 20 embert egy orgiára minden egyes évben !

Itt tölthető a jelenet torrentről. De ha nem akartok töltögetni, vagy mobilról néznétek, akkor pedig itt nézhető is a teljes szett.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kritika : 2022-es karácsonyi orgia a Legalon