Loading

Ti tudjátok kik azok a „Butch leszbikusok”? Ha férfi vagy, fel fogod baszni az agyad rajta, mint én tettem.

2022.05.11.Curt

Nem akarok itt ezen a könnyű kis kikapcsolódást ígérő blog oldalamon komoly témákat feszegetni, de néha azért két havonta szoktam írni egy-két cikket, amin el lehet gondolkodni, és engem is foglalkoztat. Ezek általában valamilyen szinten azért a pornóhoz kapcsolódnak, ilyen ez a mostani is.

Általában ha olyan kifejezést találok a pornóban, amit még nem hallottam akkor utána szoktam nézni és megjegyzem, ilyen volt ez a címben található Butcher-lesbian is, ami direktben lefordítva magyarra kb. annyi mint hentes-leszbi, amiről máris gondolhatjátok mi lehet, ha egy ilyen elég erőteljesen maszkulin szakmát választottak minőségjelzőnek.

A képen található személyek mindegyike a címben írt stílus képviselője. Igen. mindannyian lányok, még a szakmunkás bajszos is.

Mint napi pornófogyasztót engem sokszor zavart az, hogy akkor is találkoztam a meleg pornóval, amikor nem akartam (soha nem akartam), de ezt el tudom azért fogadni, szépen tovább görgetek, ha éppen az xhamster profilomnál más farokverő faszikat ajánl fel az algoritmus, vagy a kedvenc oldalamon már bizony ott vannak napi szinten is az egymás farkát szopó férfiak. Nem kattintok oda, és kész, nem nézek ilyen jelenetet.

Úgy gondolom azt is, hogy elfogadó vagyok, vannak nekem is meleg ismerőseim, mint mindannyiunknak, semmi bajom velül és a gyermekvédelmi népszavazáson is érvénytelenül szavaztam, nem fogadom el, hogy a melegeket összemossák a pedofilokkal.

De mégis van egy dolog ami kibaszottul felbasz, és ez egyre rosszabb lesz ! Azt hiszem írtam is már itt erről a blogon. Ezek pedig azok a leszbi csajok akik a fenti stílus (most már ezt is megtudtam, hogy van ilyen) jegyeiben öltözködnek és mutatják meg magukat. Esküszöm, hogy sokkal jobban elfogadok egy transzvesztita férfit, mint egy olyan nőt, aki így öltözködik. Mondjátok meg nekem miért nem lehet leszbikusként normálisan kinézni, mint egy nő ?

Tudom hogy ez faszság, de ki tudok ezen akadni rohadtul ! Kockás ing bazdmeg télen-nyáron, kapucnis pulcsi, bakancs, még véletlenül sem semmi nőies cipő, és az elmaradhatatlan színes felnyírt haj baseball sapkával.

Mutatok pár példát !

És higgyétek el nem a dagi leszbikkel van a bajom, mert ők válasszák ezt az utat és egyébként is sokkal férfiasabb egy 100 kilós nő felnyírt hajjal, mint egy kis 40 kilós szőke tornászlány, de a gond pontosan itt van. Ha nyitott szemmel jártok az utcán akkor sok ilyen tinit láttok, nekem is éppen 16 éves lesz a lányom és a baráti körében is látok ilyen lányokat, az iskolájában is egy csomót. Kikészít és felbasz már csak akkor is ha írok róla.

Annak idején a Shamelessben pont jól kicsúfolták stílusosan, hogy milyen is az ilyen leszbi. Roberta volt az, aki egyébként kamionsofőr volt és egy 100 kiló s néger nő.

Jjja, és az ilyen hentesleszbikhez tartozik még a brutális férfi gyűlölet, ami alapján mi férfiak egy kibaszott undorító lények vagyunk és mindannyiunknak le kéne vágni a farkunkat, mert amúgy csakis azzal gondolkozunk.

AKKOR BAZDMEG MONDJÁTOK MÁR MEG MIÉRT AKARTOK RÁNK HASONLÍTANI ???

Olyannyira egyébként, hogy az ilyen típusú pornókban (megtettem és kerestem ilyeneket), a felnyírt hajú trikós kúrja meg egy felcsatolható … na mivel? … PÉNISSZEL a csaját.

A végére pedig egy kép egy meleg párról, akik talán Magyarországon a leghíresebbek, és képzeljétek kedves hentesek, hogy nem szoknyában járnak, nem rúzsozzák ki magukat és megkockáztatom, hogy van női barátjuk is, nem gyűlölik zsigerből a női nemet.

Cáfoljon meg bárki állok elébe !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ti tudjátok kik azok a „Butch leszbikusok”? Ha férfi vagy, fel fogod baszni az agyad rajta, mint én tettem.