Loading
Extrém   /   Hírek

A harmadik évad végére felrobbant a Perverse Family ház. Extrém tartalom !!!

2022.05.04.Curt

Brittany bekattant és felrobbantotta a horror villát, de előtte ezer dolog történt. Itt van a legutóbbi cikkem az őrült családról: Akik fullban nyomják a kretént – Perverse Family 3. évad

Legutóbb ott tartottunk, hogy a ház úrnője pedikűröst rendelt magának, aki szépen el is kezdi a munkáját, miközben Bardot kisasszony serényen masztizik előtte. Húzogatja szépen a szép nagy pináját. Aztán a csajszinak ki kell menni e a Wc-re és hát gondolhatjátok milyen egy ilyen házban a wc ? Jja pont olyan.

Ami ezután következik az tényleg csak az extrémre vágyó látogatóinknak ajánlom. Én nem vagyok a scat-ben otthon, és inkább fintorogva szoktam nézni ahogy és amiket ott művelnek, de lehet hogy más meg arra vág fintort, hogy én meg női cipőket szagolgatva verem ki otthon. Szóval itt most ez lesz, de én élek a gyanúperrel, hogy ez egy ún. megjátszott cucc, azaz nem igazi ami kijön ott. Olvastam valamelyik fórumban, hogy egy csomóan azt csinálják, hogy feldugnak maguknak egy műkakit tulajdonképpen és azt nyomják ki ilyenkor. Szerintem itt is ez történik. Látható volt az előző részekben is, amikor Anna barátnőjét úgy betemették hogy a feje volt csak ki, hogy egy karamell akármi jött ki onnan, nem egy igazi.

Brittany már nagyon dühös amikor a csaj sokára ér vissza és meglátja, hogy nem tudta hová törölni a fenekét, akkor kezdődik az őrület amit nem is részleteznék, de ezen a linken megtaláljátok az összes jelenetet lejátszható formátumban.

Szóval mindent elönt a kaki, de nyugi ezt is sárral oldották meg, lehet tudni amikor később megszárad a csajok arcán, látni a homokot. Brittany egyből letámadja a pedikűrösét és aztán elszabadul a pokol. Brittany megöklözi a nőt, majd a folyosón elkapja őt az apa is és a nappaliban meg a fiuk bassza meg. Közben a beteg agyú Brittany éppen vagdalt húst eszik, és kecsappal keni be a saját pináját. Nna elég krézi a cucc ?

Ezután még van egy rész, de azt nem screeneltem ki nektek, ha van kedvetek nézzetek utána, attól tartok, hogy ott már igazi scat van a két csaj között, de aki jobban ért ehhez és otthonosabban mozog a témában az megírhatná kommentben !!

Ehhez képest a második és egyben befejező etap tiszta felüdülés lesz.

Itt is szülcsinapcsit tartanak Annának, csakúgy mint a Legalon. Ott is odabasztak szegénynek itt sem lesz másképp. Anna épp nyugiban masztizgat a mocskos kis ágyában, ahonnan kirángatja az anyja, hogy elfújja a tortáját, aminek a közepében épp egy műfasz van és persze bele is pisizik a muter. Aztán megmutatja az ajcsit is, egy nyeremény: orgia a családoddal. Fantasztikus, mindenki vágya ez.

Itt a sokat látott szemünknek talán csak az öreg tata öreg és kicsike farka a gáz, a mocskot és a kaja dolgokat már láthattuk az előző 50 részben. Amíg basszák Annát sorba, addig az anyja mindenféle dolgokkal bekeni, leköpi meg ilyesmi. Lekvárral, tejjel és ilyesmikkel. Közben annyira mélytorkozik, hogy meg is hánytatja saját magát.

A legvégén Brittany annyira bekattan, hogy szétöntözi a benzin egy marmon kannából, majd felgyújtja a házat. Itt jön a képbe az Industrial Light and Magic és CGI-jal animálják be a füstöt és a tüzet is. Szerintem itt vége is az őrületnek már mindent kimaxoltak amit ki lehetett a gusztustalankodásból.

Egyébként az oldalnak volt egy LIVE menüje is, ahol stream szerűen lehetett kommentelni a látottakhoz és a csapat ott csinálta élőben azokat, amiket egyébként a videókban szokott.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A harmadik évad végére felrobbant a Perverse Family ház. Extrém tartalom !!!