Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Három csaj nyálas mélytorkos szopása

2022.04.27.Curt

Swallowed.com új jeleneteket nézünk meg. Van köztük egész jó átlagos és szuper jó is.

Bunny Madison

A nyuszika fedőnevű csajszi már szerepelt a Trueanal oldalon azt hiszem onnan emlékszem a fejére. Olyan elég átlagos amerikai pornós kinézete van egyébként és most is a szakállas sráccal fog akciózni egyet, nem Mike Adrianoval.

Eléggé átlagos mindene, átlagos műmellek, átlagos fenékkel és szokásos pinával. De becsületére legyen mondva, hogy kitartóan próbálkozik. Habár a Swallowed jelenetekben tudjuk, hogy mi az etalon és azt eléggé nehéz lesz űberelni. Adriana Chechik szopása. Próbálja a csajszi is bevenni a faszt, amennyire csak lehet, de nem nagyon megy neki sajna.

Nem kell azt a faszt annyit simogatni, csak simán odatartani a fejét és öklendezve szopni, vagy hagyni, hogy a srác szájba bassza. Amikor fentről szopja, akkor azért egy csöppnyi takonyka is kifigyel, ez nem rossz, én imádom, amikor kisprccen a csajok orrából a cucc, főleg, ha rámegy a faszra, amit aztán visszaszop a szájába. Nagyon vigyáz a sminkre, is, mert amikor fejjel lefelé szopatják is oldalra csorgatja ki a nyálát. Kedves Bunny, tessék csak megnézni oktató filmként a fentebb linkelt jelenetet !

torrent link

Ez volt a közepes jelenet, most jön a béna.

Lana Analise és Misty Meaner

Nagyon utálom amikor azt gondolják, hogy betesznek két szőke csöcsös csajt és meg is van oldva a jelenet. Erről panaszkodtam a Mi lesz veled Giorgio Grandi cikkemben is, ahol ugyanezt tapasztaltam a Legalporno egyik stúdiójánál. Mos tis ez van, két (számomra ismeretlen) csaj jön, akik eléggé unalmasan csinálnak mindent.

Már a fenéklyuk nyalás is csak ímmel-ámmal van. Pedig eléggé szép fenéklyuk van a csajoknak, ha már Analise a neve ez egyiknek, akkor inkább azt kellene erőltetni lehet. Pedig ez a csaj a Dickdrainersen elég jól tolta.

Pedig a képek alapján lehetne még jó is ez a jelenet, mert csorog a nyál és fröcsög az orrukból is a cucc, de valahogy a kamerás nem nagyon van a helyzet magaslatán, van amikor csak a képernyő 5%-a a csaj és a fasz amit szop, a többi a nagy semmit mutatja. Lehet sikeresebb lenne néha ez az egész úgy, hogy csak lerakja a kamerát fixen, mint Rocco a jeleneteiben és akkor messziről lehetne nézni ahogy megfogja a csaj fejét és szájba bassza őket.

torrent

Whitney Wright

Óóó, a kis Whitney a boci szemeivel.

Most csak szopni fog a drága, semmi fenék tágítgatás nem lesz. De azért nézzétek ezt az isteni kinyomott kis picsát.

A szakállas srác az a mázlista aki szopathatja Whitney-t. Mennyire nyalnám azt a feneket, te Úristen, ő is ezt teszi, majd kicsit a srác seggét is nyalja a bociszemű csajszi. Aztán felköti a haját és próbálja ő is benyelni a benyelhetetlent.

Istenien fröcsögő bő nyállal szopja a faszt és mellette egyszer csak el is élvez a mellékelt Hitachival, aminek a terméke odakerül a srác arcára. Aztán mintha mi sem történt volna öklendezve mélytorkozik tovább.

Nem szarakodik, nem pózol, csak szopja a faszt ahogy csak tudja. A végén még egyszer a szájába élvezteti a srácot. Meztelenül mezítláb, tetkó nélkül, simán természetesen. Felüdülés látni egy ilyen csajt.

torrent

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Három csaj nyálas mélytorkos szopása