in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Újabb csajok mélytorkoznak a Swallowed.com jeleneteiben

Lehet-e jó egy szopás, akkor, ha nem mélytorkos? Ez egy jó kérdés ugye? Annyira hozzászoktunk már ahhoz, hogy csak akkor áll fel, hogy ha a csaj orrából a faszra fröcsög a takony és behány attól, hogy lenyomják neki tarkóig? Vagy elég csak a pénisz végét bekapogatni, hogy jó legyen nekünk. Ez az egyik leginkább olyan szexuális aktus, amiben szerintem sokat változtatott a pornó, és lehet hogy ha nem látjuk jelenetekben, akkor nem is vágynánk arra, hogy öklendezzen a csaj, akit szopatunk?

Az igazi fasz szakértők nem csak a mélytorokkal tudják csúcsra juttatni a faszt persze, de nagyon, NAGYON sok rossz példa is van, és igen, még a pornóban is olyanoknál is, akik ezer éve csinálják az ipart, de valahogy szopni nem tanultak meg. Itt most mutatok ilyet is meg olyat is !

Ha szeretitek a Swallowed oldalt itt megtalálhatjátok a régebbi kritikáimat.

Hazel Moore

Kezdjük is egy elég átlagossal. Hazelnek jók a csöcsei, de a fasznak épphogy az ötöd részét képes a szájába fogadni, mintha ott a torkánál lenne egy gát és nem engedi onnan tovább lemenni azt. Nem lenne amúgy rossz, szép cicik, szőrös pinácska, amire csöpög le a nyál, de amikor próbálja a srác lenyomni neki a faszt majd’ belefullad szegényke. Öklendezik akkor is, amikor csak a leg végét kapja be. Nyálat azt, legalább bőven használ, de nekem nem állt fel ettől.

Lily Lou és Harley King

Egy kétcsajos jelenet jön (lesz később egy másik is, ami különleges lesz bizonyos szempontból, de ezt majd ott!). Egy barna és egy szőke csajszi készül arra, hogy nyálban tocsogva szopják Mike Adriano nagy faszát. Vicces, ahogy az elején kő-papír-ollóval döntik el, hogy ki nyalja a másik fenekét egy kicsit. Nem sokáig, mert aztán úgy szopják Mike-ot, hogy az egyik a heréjét nyalja csatakosra, a másik meg fentről mélytorkozza. Mind a két csaj sokkal jobban be tudja nyelni a faszt, mint az előző és isteni látni ahogy csorog a nyál a másik arcára, az egyik (a barna) be is sokall egy kicsit ettől.

Jó sokáig szopják így deepthroatban a csajt, felváltva is. Jó látni ahogy 20 másodperc marad az egyiknek, majd cuppan rá máris a másik. Nem tudom milyen nehéz lehet kibírni, hogy ne fogja ilyenkor a csajok fejét a fasz tulajdonosa, én tutira nem bírnám ki és elkenném rajta a nyálat, meg belehúznám a faszba a tarkójánál fogva. Aztán még egy olyan póz is jár a mázlistájának, amiben a seggét nyalják, a másik meg ahogyan csak bírja húzza rá a fejét a faszra. A kicsorgó nyál persze tudjátok hová csorog.

Jó kis jelenet ez, haladunk szépen a jobbak felé !!

Heather Honey & Aliya Brinn

Itt is van az a jelenet, amit már írtam nektek, és én meglepődtem rajta, az egészben az lesz az érdekes, hogy két csaj van, de az egyik még csak egy ujjal sem nyúl hozzá a faszhoz, csak végig asszisztál. A végére már annyira akarod, hogy legalább a gecit fogadja már el, ha ott kelleti magát, hogy ettől izgató a jelenet. Nem tudom, hogy ez volt-e a szerződésben, vagy csak nem volt kedve a csajnak semmihez, de valahogy jó hogy nem csinál semmit.

Még csak annyira sem méltatja magát a picsa, hogy feneket nyaljon, csak éppen hogy bekapja a másik debella csaj bimbóját egy pillanatra. Aki egyébként olyan hirtelen rábukik a faszra, hogy hány is egy adag vizet egyből a faszra (videó lejjebb)

Szinte mind végig csak ezt csinálja a másik csaj és fel is bassza vele az agyamat, egyáltalán csak annyit csinál, hogy a melleit szopatja, majd végig csak pofázik, a szőke csaj meg közben majd’ belefullad a faszba, de nem tudsz odafigyelni rá, mert azt várod, hogy a másik csaj is beszáll, mint ahogy szokott lenni, de nem, még a legvégén sem basszameg !! Még a gecis arcára sem ad csókot se.

Adira Allure

Komolyan mondom, hogy ha nem írják oda, hogy ki ez a csaj fel sem ismertem volna, pedig életemben kivertem rá legalább ötször. Egy perverz kis kurva ez a csaj, szenvedélyes és totálisan odaadó minden egyes jelenetében, nem sajnálja magát szét gyaláztatni. Elég csak a már megboldogult VogoV jelenetére gondolni a csajnak.

Most kicsit szerintem el is engedte magát, szóval felsurrant rá pár kiló, meg a haját is megcsináltatta ilyen színes akármire, ami kurvára nem áll jól neki. De van egyébként ami nem változott, bármit meg lehet csinálni és egy perverz szuka maradt, szóval pár perc után már nagy sugárban pisizik is fel az égbe miközben szopatják a száját.

Itt most megint a nagy szakállú srác a főszereplő, aki még nagyobb fasszal bír, mint Mike mester. Eléggé más ez a jelenet, mint az előzőek voltak, itt a csaj nem csak egy darab cucc, amit lehet szopatni, hanem aktív részt vevője a jelenetnek. 69-es pózban szopja a nagy faszt, amit érdekes, de ő sem tud benyelni. Ennyivel nagyobb lenne ? Lányok, ha olvassátok ezt akkor szakértsétek meg ti is !!!

Folyik a nyál és a takony ahogyan annak folynia kell, és amikor épp úgy gondolnánk hogy nem történik semmi, akkor szájba pisizi a srácot egy méter magasról Adira.

Kicsikét talán túl sok a squirt a videóban és lehetne kicsivel több szopatás, de alaposan minden egyes alapot megcsinál a csaj amit meg kell egy szopatós videóban. Majdnem tökéletes.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…