Loading

2021 a PornHub-nál. Mik voltak a legnépszerűbb keresések?

2022.01.04.Curt

Minden évben átböngészhetjük mik voltak a trendek a legnagyobb pornós videó megosztó oldalnál. Nézzétek át velem, most is vannak benne meglepő dolgok …

A legmeglepőbbel kezdjük a listát, ami a leggyakoribb keresőszavakat írja le és mutatja (szerintem) a fiatalok térnyerését. A japanese és a hentai keresőszavak 10 éve még sehol sem voltak, de szerintem 5 éve sem, most meg vezetik a listát. Lehet nekünk is foglalkozni kellene ezzel a hentai vonallal … a japán részt megértem, elzárt és titkos világ, de ez az animációs dolog, nekem elég távol áll az érdeklődésemen. És amúgy meg mi a fene az a pinay? Ennyire sokan írták rosszul magyarországról a pina szót ?

A pornósok neveire keresés még mindíg Lana Rhoades nevével kezdődik, aki ha jól tudom már nem is forgat. Adriana Chechik szegény milyen hátul van, itt is látszik, hogy a felhasználók 99%-a amatőr pornó fogyasztó.

Tavaly és tavalyelőtt szopatták eleget az oldalt az amatőr szereplők miatt, most már nem is lehet csak úgy feltölteni tartalmat ha igazolod magad, és vállalod (legalább a regisztrációnál) az arcodat és a személyedet. Sok nevet nem ismerek a listáról, ezért kikerestem nektek a győztes csaj egyik jelenetét. Hát eléggé meglepő, legalábbis nekem …

Érdekes kép még az amerikai államokról készített összeállítás, főleg, hogy New York államban a Footjob milyen népszerű !! Milyen meglepő lenne egy ilyen gyűjtés a magyar megyékről is nem ? Ahogy haladunk délre egyre inkább az etnikumok népszerűsége növekszik (thick latina, big ass, ebony)

Van világtérképes változat is, ahol úgy látom kis hazánk a leszbi vonalat tolja, de hogy az oroszok miért szeretik a hentait ennyire, mikor ott vannak a világ egyik legszebb női ???

A Fülöp Szigeteken egyedül a világon több csaj néz pornót mint férfi, máshol azért a szokásos arányok vannak.

Érdekes chart lehet még a korosztályok szerinti bontás, amiben látjuk mik érdeklik a fiatalokat és mi érdekli a Boomereket. Nagyon, de nagyon örülök a Feet kategória előre törésének, a fiatalok között is vannak olyan betegek mint én. Az is érdekes még, hogy az idősebbek mennyire bírják a handjobot és a masszázst 🙂

Ha ti is szeretitek böngészgetni az ilyen dolgokat, akkor itt ezt megtehetitek, szerintem klassz és átlátható dolog, hogy ezt minden évben megcsinálják.

(Közben azért kikutattam mi a fene az a Pinay, hát a filippinó csajok neve a pornóban, nem csoda, hogy tételek lettek, 110 millió lakossal, nem is beszélve Indiáról, a maga 1.4 milliárdjával. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ott hány % pornózik)

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    2021 a PornHub-nál. Mik voltak a legnépszerűbb keresések?