Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Azért elég klassz lehet az Eiffel torony előtt dugni

2021.10.19.Curt

Az új Tushy részben pont ott csinálják, Manuel Ferrara-val. Egy luxus tetőteraszon pontosan, nem a torony előtt, de eléggé pazar a kilátás a tetőről és ilyen jelenetet még nem nagyon láthattatok.

A sorozat részeiben mindíg bazimenő és költséges intrót láthattok, ahol a színészek kiélhetik igazi karakter központú vágyaikat és kamatoztathatják az igazi színészi tudásaikat. Azért ne számítsunk egy Oscar díjas előadásra, de szép képeket láthatunk, amint incselkednek Párisz belvárosában a főszereplők.

A női főszereplőről még nem is szóltam, Agatha Vega az, aki nem egy világhírű csaj, szerintem nektek is újat mondtam vele, de azért nem is teljesen kezdő a csaj. Nem is lövöm le a poént nézzétek meg a jelenetet, a minőség miatt mindenképpen megéri. Aztán már a tető teraszon is vagyunk egyből, ahol már az új ruciban jelenik meg Ágota Manuel legnagyobb örömére.

Mivel ez egy anál jelenet, de a szoftosabb formátumban, ne nagyon számítsunk arra, hogy egyből felnyomja a kiscsajnak a szőrös kezét az amerikai pornós, hanem finoman hangolódnak egymásra. Azt is el tudom képzelni, hogy akár ezt a barátnőddel nézed meg, nincs benne semmi olyan, ami ne tetszene a csajoknak, főleg egy ilyen háttér előtt azért …

Manuelt nem nagyon kell félteni, rohadtul érte a nőkhöz és tudja mi a jó nekik, én sokat tanultam tőle és Rocco-tól és amilyen trükköket alkalmazok, eléggé be szokott jönni a lányoknál, szerintem sokan vagytok vele ti is így. Kis pina nyalás és kis lábnyalás után máris rátérnek a pornó veterán nagy faszára és felszopja a csaj, hogy aztán beleülhessen pinával.

Persze közben kapunk olyan képeket, amin a háttérben az Eiffel torony van és egyben a szopó pár is látszik. Aztán közben a jelenet fele is eltelik és még mindíg nem csempészte be Manuel a faszt seggbe a csajnak. Amikor ezt megteszi is a kényelmes férj-feleség pózban csinálja, azaz oldalt fekve és hátulról; nem is látszik semmi sem.

Aztán még lovagol benne hátulról és elölről is a csaj, ezek már egy fokkal látványosabbak, de nem annyira, mint a végén Manuel fejbelövése. Azért még tudja ezt is az öreg !

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Azért elég klassz lehet az Eiffel torony előtt dugni