Loading
Hírek   /   Magyarok

A privát szex klub orgiától Pierre Woodman szállodai szobájáig. Braza Corazon magyar csaj castingja.

2021.10.05.Curt

A Corazon szó spanyolul szívet jelent. Ismerek is egy brazil csajszit, akinek ez a művészneve, egy néger bombázó az, Luna Corazon. Írtam már róla itt a blogon is, de most nem ő lesz a téma, hanem egy magyar csajszi, aki ugyanezt a művésznevet gondolta ki magának és mélyről indult, aztán majd meglátjuk hová és meddig fog szárnyalni.

Legutóbbi jelenetében Woodman és a haverok kapták el a casting után és baszták meg kakisra szokás szerint a fenekét. A jelenet félbe van hagyva, szóval az is lehet, hogy Pierre még egy részt kiad majd a jelenetből – mostanában így szokta.

Nem tudom mennyire vagytok ismerősek a magyar Privát szex oldallal. Mi nekünk volt közreműködős időszakunk velük és írtam is ezzel kapcsolatosan cikket. A Privát DVD sorozat eléggé meghatározó része a magyar pornónak és ha igazán különleges (duna parti, vagy alföldi, gémeskút melletti) baszásokat akartok igazán amatőröktől nézni, akkor ez a ti sorozatotok. Van egy sorozatuk, amikben pincehelyiségben berendezett pornós forgatási és kúrási helyszíneken erre vállalkozó fater pulcsis és csajozni képtelen egyének jönnek és kúrhatnak, vagy kiverhetik a faszukat a csajokra. Egy ilyen remek kis jelenetnek a részese volt a mi művésznőnk, aki már akkor ezzel a névvel tolta. Braza Corazon (mellúszó szív ??, elég furcsa név).

Aztán volt még egy fenéknyaló jelenete, ami sajna nem női fenék volt, hanem férfi és most ez a woodmanes.

Hallgassátok meg a magyar nyelvű casting részt, ahol elmondja többek között azt is, hogy imádja az anált és egyáltalán nem fáj neki. Nem egy MTA rendes tag a csaj, ezt mutatja a csipőjén lévő “Kalocsai Andris” felirat is 🙂 Az előző szerepek mellett nem meglepő, hogy simán DP-be fogják rakni a csajt, szóval nem fogunk itt meglepetést kapni, hogy úristen ez bevállalta seggbe is …

Be is veri neki Woodman gyorsan seggbe, majd megjön a sapkás és David Perry is. Pierre átveszi a kamerát és hagyja érvényesülni a srácokat. Elég szépre tágul a csaj, általában csakis ezekért a gape-ekért nézem meg a castingokat, nem a rettenet szexi és vad baszás ami felizgat benne, főleg azért, mert nincs is olyan itt. Szép nagy gape-eket mutat a magyar punci és nem is kell sokat várni a kakis kibukkanásra sem, általában ez is meg szokott történni a Woodman jelenetekben. Aztán észre is veszi a balesetet a csaj, (66. perc) és megmutatja a desszantos sapkás tagnak, hogy “hé haver ez itt micsoda? kaki? én ezt nem kapom be!” Aztán lazán bele töröljük a pólóba és Action!

Ezek után már kicsit elmegy a kedve és nem lesz őszinte a mosolya a továbbiakban, olyan fanyar vicsorral az arcán csinálja végig a jelenetet, pedig jó alapos geci adagokkal illetik meg a faszik a száját is.

Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor itt máris nézhetitek a jelenetet.

3 People voted this article. 2 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A privát szex klub orgiától Pierre Woodman szállodai szobájáig. Braza Corazon magyar csaj castingja.