Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Haley Reed pinája csatakos lett, miközben seggbe kúrták.

2021.09.30.Curt

Adriana Chechik mellett talán Haley az egyik legjobb csaj, aki beugrik, ha amerikai análos pornósra gondolok. Egy TushyRaw jelenetben kúrtam meg most a csajt Manuel Ferrara, mi meg megnézzük milyen is lett. A TushyRaw a Tushy kistesója, általában olyan jelenetek vannak rajta, amiben szállodai szobában gonzó stílusban basznak meg csajokat minden alkalommal seggbe.

Általában hosszas bemutatkozó videóval kezdünk, amiben van olyan, amit itt Budapesten forgattak, de most ez is kimarad. Egyből Haley pináját láthatjuk 3 centiről, amint Manuel (nem ez a Manuel :)) ujjazza a fenekét, az ajkai, meg odaverődnek a bárszéknek.

Nem tudok nem a pinájára figyelni még akkor is, amikor beveri neki seggbe az “öreg”. Tökéletes kis punci, szép ajkakkal és csodás csiklóval. Nyalja is egy kicsit neki Ferrara, majd egy picit szopatja is a vastag farkát. Haley sem fekszik mint egy darab fa, négy ujjal nyúl a pinájába be, miközben alulról feszegeti a fasz. Segít is neki aztán a faszi és kicsatakoztatja a kis pináját, had’ fröccsenjen a lé mindenfelé.

Én közben azon gondolkozom, hogy a punci felett meghagyott szőr milyen nagy lehetne, ha teljesen meghagyná. Meglepő egy ilyen kis csajtól egy ekkora felső bozont. Szépen kúrja mind végig Manuel és végre feneket is nyal, amikor éppen kedve tartja. A végén egy ekkora adag gecit élvez a csaj arcára :

Itt megnézhető a teljes jelenet.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Haley Reed pinája csatakos lett, miközben seggbe kúrták.