in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... KakiKaki

Aleska Diamond megszült és a mellei … hatalmasak lettek !!

Sáfrány Mesi minden egyes pillanatát szépen ledokumentálta a terhességének, és most minden egyes pillanatát ledokumentálja a gyermek nevelésnek is. Nincs is ezzel semmi baj, ez nem is tartozik ránk, mivel mi nem a Story magazin vagyunk, ahol ilyen cikkeket szoktak írni. Mi egy pornós blog vagyunk és arra vagyunk kíváncsiak (én legalábbis tutira), hogy mekkorák lettek a szülés után a mellei, és hát meg kell hagyni, hogy bizony kibaszottul nagyok. Ha már csak ez az egy kép lenne róla, akkor is írtam volna róla posztot.

Én valahogy bírom azt, amikor egy pornós (a múltját nem totálisan letagadva), közszereplő tud maradni, mert valahogy érdekel, hogy gyakran lássam mi történik vele. Akkor mindíg eszembe jut, hogy basszus, én láttam ezt a csajt már gecit habzsolni és spermát kifingani a fenekéből is. Most meg itt van szépen felöltözve és családi életet él. Van ebben valami durva, szánalmas, és izgató is. Tökre kár, hogy Vad Katiról nem hallunk mostanában, pedig milyen fasza volt, hogy régebben azért fel-feltűnt ő is itt ott, valami szappanoperában is játszott; még írtam is róla.

Egyébként remélem, hogy együtt marad a férjével, aki egyébként meglepő módon nem egy tapló kopasz majom gazdag paraszt, hanem egy tök normális figura. Sok boldogságot a kisfiúhoz !! A Nolen, ugye fiú név ?

forrás: Aleska Instagram oldala

Mellileg egyébként itt tartott a csaj, amikor aktív volt:

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…