Loading
Extrém   /   Hírek

A japánok a legvadabb álmainkat is megvalósítják pornóban.

2021.08.09.Curt

Már sokat írtam a japán pornóról itt a blogon is, sőt régebben még azt is kitaláltam, hogy egy tematikus blogot is csinálok neki, de aztán az abbamaradt. Eléggé nagy gyűjteményem van viszont a kódszámos filmjeikből, és a minap “kezem” ügyébe akadt egy remekmű, ami a munkahelyi terror bizonyos fajtáját mutatja be. Tartsatok velem szerintem nektek is tetszeni fog, mert titkon tutira tetszik valaki a munkahelyeteken, vagy ha nem is tetszik, de azért titokban jól megbasznátok, csak senki ne tudja meg. Ez a film pont ennek a témának a kisarkítása lesz !

A kódszáma SDMU-353 a címe pedig az, hogy “Pat Enjoy Quaint The Tsuruttsuru Manmaru Your Full Moon”, aminek semmi, de tényleg semmi köze a filmhez. Ezerszer leírtam már, hogy a cenzúra miatt mindenféle beteg és perverz dolgokat kell kitalálni a japánoknak ahhoz, hogy más miatt is nézhető legyen a film, ha már pinát nem láthatunk benne. Most azt találták ki, hogy jön egy csaj a munkahelyre és tesztelhetik a kollégák a csajokat, akikkel eddig is együtt dolgoztak.

Kicsit álljunk meg és csak gondoljunk bele, milyen ez. Most jönnének hozzátok is hirtelen, és megállna a munka és a tárgyalóban az összes munkatársnőtök pináját megnyalhatnátok, megszagolhatnátok a feneküket és még baszni is lehetne a végén, ha éppen téged sorsolnának ki hozzá. Ha csak nem éppen egy aszfaltozó brigádban dolgozol, ahol csupa faszi van, akkor ez szerintem eléggé izgató dolog.

Nekem mindenképpen az és el tudnám képzelni, hogy így járok. A csajokat egyesével egy terembe kísérik, ahol van egy nagy paraván, ahol ki kell dugják a feneküket, de úgy, hogy az ők nem látják ki mit csinál vele. Aztán szépen oda lehet járulni hozzá és megszagolni mondjuk, vagy belenyalni. Ha ez nem elég faszfelállító, akkor a tény, hogy a csajszi még azt sem tudja ki csinálja vele, szerintem a lányok fantáziáját is megmozgatja.

Második menetként (amit utálok) egy dildóval basztatják a csajokat, miközben szemből le kell szopniuk egy mini farkat. A világos ruhás csaj a kedvencem, meg az utolsó a kicsit nagyobb seggel. Mindegyik ügyesen veszi ezt az akadályt is. Aztán áttérnek a nagyobb falra, ahol egyszerre mindegyik csaj ki tudja dugni a kis picsáját és oda lehet járulni hozzájuk egy adag gecivel. Közben persze ki van téve a csaj belépőkártyája feneke felé. IZGATÓ !

Mondjuk meg is kúrhatták volna már végre őket, de azt csinálták már a csehek is, gondolták, hogy utánozás majomszokás.

Aztán a végén sorszámot húznak és mindenki kap maga mellé faszit. Sajnos elvonulnak és külön külön kúrnak, hogy a kamera is odaférjen. A kis blézeres csajszinak szép szőrös a fenéklyuka, azt legalább lehet mutatni (nem is értem miért?) Amúgy ez a rész már nem annyira izgalmas, főleg a mikro farkak miatt, amik egyébként is egy pixel halmazok, de annyira szőrösek, hogy még így is lehet látni, hogy azok. Amúgy lehet, akkor is eltekerném ezeket a részeket, ha éppen nem lennének el pixelezve. Csak a csajok pinája miatt nézném meg talán, mert a dugás élmény az elég kiábrándító. Ugye lányok? Mikor mondjuk egy farok olyan kicsi, hogy lovagolnod kell benne, de a függőleges mozgás csak pár centiben mérhető és végig izgulni kell, hogy ki ne ugorjon az ott lent.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A japánok a legvadabb álmainkat is megvalósítják pornóban.