Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Lexi Gold az osztrák pornós csaj első jelenete egy kőkemény DP lett Woodmannél

2021.07.27.Curt

Eléggé meg lehet még mindíg fogni az embereket a sminkeletlen csajjal, ahogy leül a kanapéra és mellé vágják a jellegzetes Woodman casting keretet. Életemben nem találkoztam még osztrák pornóssal, de ez a csaj eléggé jól néz kis és bírja is a kiképzést.

Lesz itt minden, ami csak szokott, a kakis fenéklyuktól eltekintve, szóval aki csak azért jött, az most csalódni fog, úgy látszik a csajszi felkészült és kimosta mielőtt átruccant Budapestre, ugyanis a jelenet persze megint ott forgott, még 2018-ban, de csak most jelenet meg kb. egy hónapja.

Már a beszélgetésnél lehet látni, hogy nem egy szégyenlős a csaj, simán ledobja a ruháját és megmutatja a szép nagy pináját, miközben nagyokat nevet. Aztán megint csak maradunk a bevált dolgoknál, mert nagy szakértelmű faszfej Pierre úgy gondolja, hogy ő bemelegíti Lexit. Amit mostanában tesz, az a szemellenző a csajokra és ezt egyébként jól is teszi, mert nem röhögik ki a mikro farkát, vagy a dzsungel majom testét. Itt pld. egyből egy segg nyalatással kezdi a csajnak, amit simán megcsinál, szóval ebből tudhatjuk, hogy itt aztán lesz minden !

Pinanyalás-segg ujjazás, óvszer felhúzás mikrofarokra, majd kéz hátrakötözés egy övvel. Aztán dugásnak nem nevezett valami, amikor a pletyhüdt fütyit begyömöszöli a csaj seggébe persze gumival …. közben megérkeznek a haverok is; még két tag, akik szoktak jönni. Ezek közül az egyik srác legalább baszni jött és el is kapja a kiscsajt egy jó kis vad menetre majd nemsokára.

Kb. 66. percnél keressétek, amikor odabasz a csajnak alulról a srác, és becsatakosodik a pinája. Ez meglepően jó pár perc. Aztán jönnek a többiek és erőltetik a DP-t és még a dupla anált is szegénykének. Amikor aztán Pierre kezdi baszni, akkor eléggé semmi érzés nem támad benne, inkább röhögcsél, de amikor DAP-ozzák, szépen kellően ordít, ahogy kell.

A geciket szájba és fenéklyukba is kapja és persze a mi kis kedvenc franciánk még szájába is pisizik egyet. Aztán meg még a végén szórakozik, ha már ott altatja a csajszit egy menő hotelben. Ebből inkább ki sem vágok semmit, tudjátok milyen szokott lenni. Nekem sincs valami hatalmas farkam, de amit ez a szőrös majom faszi művel, a mikro fütyijével, azon mindíg és mindíg meglepődök …

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Lexi Gold az osztrák pornós csaj első jelenete egy kőkemény DP lett Woodmannél