Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

A kevesebb több lett volna – Facialabuse legújabb jelenetek

2021.07.14.Curt

Kicsit úgy vagyok a Facialabuse oldallal, mint a PerverseFamily-vel, azaz már néha túl sok a perverzkedés és ha csak fél gázon tolnák a dolgot is bőven elég lenne és akkor is beleférnének a különleges kategóriába. Mielőtt nekikezdünk ideírom, hogy azért ez nem egy hétköznapi tartalom lesz, aki érzékeny a témára, az ne olvasson tovább, de szerintem nem rózsazsínű soft pornó fogyasztók látogatják a blogot és láttatok már ti is sok mindent a monitoron/mobil eszköz képernyőjén…

Egy pár cikkben már említés terén kitértem a FacialAbuse-ra, mint alap oldalra, ami stílust teremtett. A jelenetekben nemcsak fizikálisan, hanem verbálisan is legyalázzák az ezt bevállaló csajokat, akik hiába láttak már ilyen jelenetet, mégis kikészülnek (mondjuk nem csoda). A főszereplők már évek óta ugyanazok, nem is tudom melyik a betegebb, a sittes faszi szálkásra gyúrva, vagy a másik, aki előszeretettel tapossa bele a csajok fejét a hányásba a bakancsával.

Az E815-E818-ig tartó időszakot vizsgáljuk meg, ha le akarjátok tölteni őket, könnyedén meg lehet találni ezekre a kódokra keresve a nagyobb torrent oldalakon, de ha kéritek kommentben adok linket is. Csajok tekintetében három fajta delikvens szoktam megfigyelni. Az egyik a kivarott tele tetovált típus, aki nem bánja, ha kap egy két pofont, vagy épp a hányása a saját orrába folyik szopatás közben, a másik az aktív drog használó, aki mindent elvisel, csak legyen meg a napi adag, a harmadik pedig a lecsúszott prosti, aki régebben jobban nézett ki (vagy nem), de mostanra mindent elvállal. Esetleg létezik még egy olyan is, ami mindezek együttvéve.

Az első csaj a legelső kategória jeles képviselője és eléggé sokáig bírja hányás nélkül, pedig jó alaposan lenyúlnak neki, de semmi. Aztán megzavarják egy kis pisivel is a szájba, ami már felkavarja a gyomrát. Régebben az volt a lényeg, hogy szájba lettek baszva a csajok és pinán, aztán meg egy jó gyalázós geci engedés az arcukra, köpködéssel netalán. Most már csak azért hajtanak, hogy előjöjjön a vacsora. Elő is jön. Segít a másik tag, egy olyan pózban, ami mindenkiből előhozza.

Ezek után aztán végképp nem lenne kedvem megdugni a csajt, de ők megteszik. Nem egy Veronica Leal szépségű csaj egyik sem, arra számíthattok. Csüngőhasú, nagypicsájú nő ez is, aki – ha még nem lenne elé – a végén egy pohárkából issza meg a saját hányását. Brrrrrr. Rendben, hogy beizgultam egy pisilős videóra, de sok időnek kell eltelnie, hogy egy hányásivósra begerjedjek, és lehet nem is fogok soha. Hát ti?

Pedig vannak azért benne még mindíg jó részek. Például a következő csaj mélytorkozása baszott jó lett. Először csak a nyál jön ki és persze fejjel lefelé van, ráfolyik a szemére, orrába, mindenhová ahogyan azt kell. Elő is vettem a farkam gyorsan, de aztán el is tettem, amikor jön megint a 40 kilós mexikói faszi, akinek olyan segge van, mint egy tini fiúnak kb, el is meg a kedvem ettől a látványtól. A csaj amúgy mindent kibír, amikor jön az operatőr a mikro farkával pisizni, vagy amikor éppen a seggét és a pináját is basszák. Még a végén is mosolyog a geciknél.

És akkor a legbetegebb a végére.

Két jelenetet is csinált a csajszi egymás után, úgy látszik nem okozott neki gondot amin átesett. Mindkét jelenetben már nem a szájbaszás és a gyalázás a kulcs, illetve az, de elég beteg módon. Az egyikben valami nagyon érdekes kék italt hányatnak ki a csajjal, ami szerintem csakis egy turmix lehet, mert semmilyen más kajának nincs ilyen színe. A szünetekben kimegy a drága és iszik egy kicsit, hogy látványos legyen, ami visszajön. A baszás rész áttekerhető, ennél ezerszer keményebb bármelyik Legalporno jelenet a sok ezer közül. A végén amikor a szájába adják a saját cipőjét, kicsit megörültem, de aztán …

Aztán visszatért a csaj és gondolták, ha már így legyaláztuk, akkor emeljük a tétet és betekerték egy follpackba szegénykét. A többi dettó ugyanez.

A minap valaki kérdezte a fórumban, hogy milyen oldalak vannak, ahol legyalázzák a csajokat. Itt a legyalázás mindenképpen megvan, de régebben sokkal jobban bírtam az oldalt, amikor le ostoba kurvázta a készítő a csajokat, szájba baszták őket alaposan, majd a fejükre engedték a gecijüket.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A kevesebb több lett volna – Facialabuse legújabb jelenetek