Loading
Filmek   /   Hírek

Manuel Ferrara még mindíg egy hotelben bassza a jobbnál jobb csajokat. RAW 41 – kritika

2021.07.06.Curt

A Raw sorozat, Manuel saját találmánya, amit mostanában próbálnak sokan lekoppintani, legutoljára Mick Blue csinált egy ilyet, illetve egy ehhez hasonlót az Evilangelnél. Manuel-é az igazi és az eredeti, amiben vágás nélkül jobbnál jobb csajokat basz meg egy hotelszobában. Most megnézzük a 41. legutóbbi részben kiket húzhatott a vastag faszára a mázlistája.

Lacy Lennon

A vörös hajú puncika már nem kezdő a pornóban, ügyes is lesz a jelenetben is. Már egyből a pinácskájával kezdünk, aztán ráveti magát Manuel. A Raw jelenetekben azt bírom, hogy semmi extra póz nincs, úgy basznak ,mint akárki otthon, vagyis úgy nem, inkább mint a csajoddal, amikor elmentek egy hotelba. Többnyire kényelmes pózok, izzadás és smárolás.

A kedvenc részeim azok, amikor kiteszik a komód tetejére a kamerát és szemből veszik a csaj arcát, amit bassza őt Manuel. Azt mondjuk nem értem, hogy mikor szarrá izzadják magukat, akkor miért kell felvenni a csajnak egy barna bársony felsőt …. Összességében rohadt jó kis baszás ez, olyan amilyeneket mindannyian szoktunk otthon minden este tolni 🙂

Violet Star

Annyira real life a jelenet, hogy semmi smink sincs a csajokon, de néha ez gondot is tud okozni, mint pld. ennél a latin csajszinál. Egy jó nagy fehér pattanás van a homloka közepén, hát bazdmeg miért nem intézték már azt el, engem eléggé irritál a dolog és szerintem mást is. Egyébként sem rajongok a nagyfenekű csajokért. Mondhatjátok, hogy hát, de ez aztán egyáltalán nem nagy, és tényleg nem is annyira az; csak olyan zavaróan az. Nekem ez egy átlagos jelenet lett.

Aila Donovan

Most már bevallom, hogy igazság szerint az egész filmet csak Gabi Carter miatt töltöttem le, de gondoltam, ha már itt van az egész, akkor nézzük meg a többi csajt is. Szegény Aila is olyan kb, mint az előző csajszi, nem olyan rossz, de nem nézem végig az egész órát, főleg, hogy a bevilágítás is elég tré lett. Egy átlagos dugás és semmi több.

Gabbie Carter

Nna és akkor a kis drágám végre ! Mit nem adnék azért, ha egyszer szophatnám azokat a csöcsöket ! Manuel szopja is ahogyan kell, egyből nekiesik a mellbimbóknak. Majd a pinácskáját nyalja. Berakja szépen misszionáriusban neki és közben smárolnak – mondom én, hogy mintha otthon lennénk, semmi anal full nelson, meg állva baszás akrobatika. Annyira jó a csaj, hogy Manuel nem is bírja tovább és a jelenet felénél el is élvez, persze nem lenne ő sem a világ egyik leghíresebb pornósa, hogy ha nem lehetne azon nyomban felállítani a faszát. Aztán lovagló pózban bassza a csajt, pont úgy mintha mi tennénk kiélvezve minden egyes porcikáját. Egyszer csak felnyomja a drágának három ujját a seggébe és úgy pumpálja alulról. A geci adag sem marad el a végéről sem. Manuel Ferrara eddig is irigyeltelek, de ezek után még jobban !

Egyébként basztak ők már régebben is együtt, még meg is emlékeztem róla egy teljes képsorozattal !

Itt megnézhetitek a gabis részt – szerintem kurva jó lett !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Manuel Ferrara még mindíg egy hotelben bassza a jobbnál jobb csajokat. RAW 41 – kritika