Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Újabb különleges pózok várnak rátok és a csajotokra!

2021.05.31.Curt

A volt tornász csaj Lara Frost előző jelenetében is már olyan pózokat alkotott, amilyet veszélyes otthon kipróbálni, most pedig még rátettek a partnerével egy lapáttal. Ha van emeletes ágyatok (nekünk pont ilyen IKEA-s van mint a jelenetben), akkor hajrá! A sérülésekért semmilyen felelősséget nem vállalok.

Egyébként még a sztori is izgató, komolyan mondom. Egy katona lány és a barátja próbálnak enyelegni egy kicsit, de bejön az őrmester, lekötözi a srácot és jól megbassza a csajszit. Szegény srácnak nem sok jut ebből a bombanőből, csak egy pillanatnyi pinanyalogatás.

Aztán jön a kis faszi, aki már az előző jelenetben is akrobatikázott a csajjal! Kicsit szopatja, majd a csaj bepucsít neki úgy, hogy a lábai fenn vannak az emeletes ágy létráján. Milyen kibaszottul rohadtul rettenetesen izgató póz már ez !!!! Kész vagyok tőle. Aztán a srác is ugyanezt csinálja és a csaj meg benyal neki.

Sajnos egy dildó is bekerül a képbe, a fene sem tudja miért …. Aztán jön egy szopatós póz, ami nagyon állat és még meg is valósítható igazán, csak eszközök kellenek hozzá. Kicsit kúrnak még fent az ágyon is, a beleülős anált, ami nekem már eleve egy mutatvány, még soha az életben nem sikerült megvalósítanom, de nem adom fel ! Itt szopatja még a csajt a gyagyás faszi fekvőtámasz pózban is, lehet tesztelni otthon, ha épp a csajod nem kap röhögő görcsöt közben !!

Ha kedvet kaptatok, megnézhetitek a jelenetet teljesben itt.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Újabb különleges pózok várnak rátok és a csajotokra!