Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Seggbe basztam a sí-oktatómat! Liya Silver – Tushy

2021.04.30.Curt

Nyugi, nem álltam át a sötét oldalra, és nem lesznek olyan videók, amiket nem akarunk látni és ebben az esetben a sí oktató természetesen egy lány volt, de még milyen! Liya Silver az, aki szerintem a világ egyik legszebb nője, tökéletes testtel, olyan csöcsökkel, hogy fffaahhh és most még tágítást is láthatunk tőle egy kicsit, mert a Tushy meglepett minket egy jelenettel Svájcból.

Megszokhattuk már a Vixen jeleneteknél, hogy valami csodás háttér előtt (hegyek, naplemente, vagy tengerpart, esetleg ezek mindegyik egyszerre…) történik az aktus, de a Tushynál még nem sokszor láttunk ilyet, hát most itt van nekünk egy szép nagy panoráma ablak és a háttérben meg a havas táj. Liya SIlverről amúgy már keseregtem eleget, hogy milyen jó csaj és még mindíg nem aprították szét úgy alaposan, és rendesen, de ez szerintem soha nem is fog bekövetkezni, ő egyszerűen nem abban a ligában játszik és nem fog vendég szerepelni a Perverse Family oldalon, de még a Legalporno-n sem láthatjuk őt, amint épp gecit fingik ki egy másik csaj szájába.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Itt ő játssza az oktatót, és meglepő módon kibaszottul jól síel a csaj! Csináltak is erre egy fasza intrót, amit meg is nézhettek itt de azonnal. Szerintem csinálták vagy 2 napon át és lett belőle összevágva 20 másodperc, másodpercenként 4 vágással.

Aztán kisit bohóckodik a srác, aki minden Vixen jelenetben tolja a csajoknak így inkább síelés helyett az elnöki lakosztályban folytatják tovább, ahol macaron és kapucsínó helyett a drága csajszink inkább faszt akar szopni. Jól is csinálja, majd egy kicsi pina baszás után átteszi magának seggbe. Azért ez nem megy olyan könnyen és egy finom vágás adja tudtunkra, hogy azért itt eltelt egy félóra bemelegítés is.

Szépen lovagol seggel a faszban és a csöcsei miatt megéri megnézni a jelenetet, ahogy csattognak és ide-oda mozognak. Amúgy nem is olyan rossz a dugás, először lovagol a drága, majd doggyban is még egy-két szép gape-et is elcsíphetünk. A srácnak méretes farka van és tágíthatná neki még nagyobbra, de elég óvatosan csinálja, nem nagyon nyomja be neki tövig. Jó jelenet ez, de nem számítsunk olyanra, mint amit extrémebb oldalakon találunk, de olyan nézhető pornónak elmegy, még akár a csajoddal is megnézheted.

Összegzés:
Öröm látni ettől a kurva jó csajtól jelenetet, és annak meg külön örüljünk, hogy egy anál szettről van szó.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
80
Minőség, helyszín
100
Geci
90
A ti értékelésetek5 Votes
93
93
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Seggbe basztam a sí-oktatómat! Liya Silver – Tushy