Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Swallowed – 2021. január vége

2021.02.02.Curt

Nemrégen megnéztük, hogy milyen új jelenetek érkeztek a legjobb szopatós és mélytorkozós oldalra, a Swallowed-re. Azóta megint jött négy, szóval megnézzük ezeket is, kurva jók lettek, ne hagyjátok ki őket ti sem !

Khloe Capri & Brooklyn Gray

Fúhúú, egyből milyen párossal kezdünk !!! Brooklyn levágatta a haját, ami kibaszottul jól áll neki !!! Én már kb. a bemutatkozásnál a gatyámba élveznék, mikor hátranyúlnak és széthúzzák a feneküket. Brooklyn latinos picsája hiába van gyantázva, akkor is látszanak a szőröcskék, ami nálam instant merevedés. Nyalnak egy kicsit fenéklyukakat a mázlisták, ami megint csak nadrágszétrobbanás. Khloe egyébként is az egyik legjobban szopó nő a világon, nézzétek milyen tekintélyes a listája itt a Swallowed.com-on.

Itt megnézhetitek a jelenetet.

Nem tudom, ti észrevettétek-e már, de sok amerikai lánynak totálisan natúrak a kezén a körmei, ami már itthon szinte elképzelhetetlen, mert a 15 éves lányok is műkörmöshöz járnak, és onnantól kezdve minden kibaszott három hetente lehet menni. Hogy én mennyi ilyen köröm oldalt megnéztem már, és lelkesedtem érte … de ha csajotok van, akkor ti is pontosan tudjátok miről beszélek 🙂 Itt mind a két csajnak natúrak a körmei, ami a fentiekhez szokott szememnek minimum furcsa dolog, de bírom a természetességét !!

A fenéklyuk-nyalás után kő-papír-ollóval döntik el, hogy ki kezdje a szopást. Mindketten rohadt jól és bő nyállal csinálják, profik. Amikor a fogszabályzós csajszi fölé áll a másiknak és éppen csorog az orrából a cucc, míg a másik fulladozik a faszban alatta … kivagyok. A kis fogszabis drága habos nyállal szopja a faszt és inkább neki nyomja a torkába Mike is, sokkal többet kap mint a másik csaj. A gecit nem is tudom mikor kapja és ki, annyira sok nyál van mindenhol …

Lenna Lux, Angelica Cruz, Jeyla Spice

Ez is mutatja mennyire nem vagyok otthon az amcsi pornóban, egyik csajt sem ismerem. Egyébként is latinok és dagik is, főleg az egyik aki aztán totálisan az anti-zsánerem. Nem is Mike aki a csajokkal foglalkozik, hanem a szakállas dublőre. Nem is nagyon érdemes szót és karaktert vesztegetni a témára, az előző jelenetnek a nyomába sem ér ez. Olyan nagyon low-budget kategória, szerintem negyed annyi pénzt kért a három csaj együtt, mint az előzőben a csajok. Nagyobb fasza van a tagnak kicsit mint Adriano-nak, de a lányok így sem nyelik be és a seggnyalás is eléggé imitált és túljátszott. Nektek ezt nem ajánlom, mint annak idején ebben a gagyi reklámban.

Jamie Jett & Angel Youngs

Ismét pornós csajok és ismét Adriano mester, szóval gyorsan elfeledhetjük az előző jelenetet. Jó a jelenet, a végére már majdnem meztelenek is a csajok. Oda is teszik magukat, de valahogy csak nem csusszan be az a fasz egyikőjük torkán sem tövig. Pedig azért nem egy 50 centis anakondáról beszélünk. Mintha visszafognák magukat és torokra már nem engedik be. Kár, hogy az elején egy olyan atomjó tökély jelenet volt a két csajjal, mert ahhoz képest ez is gyengébb lett.

Holly Hendrix

Ó a kicsike Holly, már azt hittem, hogy abbahagyta a bizniszt. A legjobban akkor szerettem mikor átruccant ide Prágába szarrá baszatni a picsáját. Sosem volt egy gapi királynő, de azért nézzétek azt a fenéklyukat !!! De ide most csak szopni jött a csaj, és reméljük, hogy a tapasztalat megmutatja, hogy megérte rá várni. Sajnos nem nagyon élvezhetjük ki, mert egy gyors és vad szopatás az egész jelenet, semmi picsanyalás vagy akármi. Csak nyomja neki Mike a tokrost ő meg hagyja magát. Befér simán torokba neki tövig is, de szerintem el lett kapkodva minden. Mondjuk lehet, hogy pont ez volt a koncepció, bemutatni egy gyors és jó szopást. Hát azt azért sikerült.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Swallowed – 2021. január vége