Loading
Hírek   /   Magyarok

AVN Awards 2021: Legjobb nem amerikai színésznő

2021.01.20.Curt

Egy csomó díjat osztanak ki Foreign kategóriában, amiben ugye vannak érdekeltségeink is. A foreign nagyjából azt jelenti itt, hogy nem USA-beli, azaz lehet európai, dél amerikai és bármi, csak ne a tisztelt és mindenek felett álló Amerika legyen az otthona. Van sima jelenet, anál jelenet, rendezés és film, de ami minket érdekel az a female performer, azaz női pornós és a starlet, azaz feltörekvő csaj. Most az előbbit vesézzük ki, holnap pedig megnézzük kik az új csajok innen Európából (is).

Egyébként ez az a kategória, amit a franciák mellett a magyarok vezetnek, legutoljára Aleska Dimond nyert 2013-ban és 2012-ben, azelőtt Aletta Ocean két évvel. Eve Angel, Mandy Brigh és Rita Faltoyano még a nyertesek között.

Little Caprice

Talán a legtapasztaltabb csaj a kis Caprice, aki először még csak a saját amatőr oldalát készítgette masztis videókkal, majd most már a legelitebb stúdiókkal forgat. Én bírtam mindíg is a kis Szabó Erika hasonmást, aki egyébként a tavalyi nyertes is volt.

Alexis Crystal

Nna ő sem ma kezdte az ipart, az egyik leghíresebb cseh pornós a drága, aki mindíg nevet a jelenetekben (nna, jó néha azért élvezi is ha basszák). Egy kicsit olyan Rubint Rékás a feje néhol.

Anna de Ville

A barlang fenéklyukú Anna már annyit forgatott itt Európában, hogy megszűnt amerikai lenni. Aki látta bármelyik jelenetét, az örökre emlékezni fog rá. Nincs ilyen több a világon, de a pornóban tuti nem. Próbálok róla vállalható képeket keresni!

Cassie Del Isla

Az első a listában, akinek utána kellett néznem. Francia csaj, és nem olyan rossz, csakúgy mint a már régebben is sokat emlegetett következő Clea.

Clea Gaultier

Bombázó csajok mindketten, de igazán kemény (nem óvszeres) baszást még egyiküktől sem láttam. Sajna a Marc Dorcel és társai vonalán mozognak. Óvszeres Dp basszus … brrr

Angelika Grays

A 28 éves ukrán modell csodás minden tekintetben. Nem válogatós, mint általában az orosz csajok. Minden mehet bele, mint a fullos gyrsoba. (fujj, de csúnya hasonlat volt ez.)

Jasmine Jae

Most komolyan. Jasmine Jae ??? Hát nézzétek már ezt a “nőt”! Hogy jön ő az előző természetesen szép csajokhoz ?

Anissa Kate

Anissa talán a legtapasztaltabb francia a szakmából és a listából. Nekem sosem volt a szívem csücske a csaj, de azok a csöcsök azért odabasznak !

Tina Kay

Nem akarok kötekedni és elismerem mások ízlését, de Tina is olyan tömegcsaj volt mindíg. Vagyis olyan nem tudom hová tenni és ott van az a vágat a lába között, amire mindíg gondolok ha őt látom. Ő puncinak hívja, én nem tudom mi az … Egy csík a combjai közt.

Nelly Kent

A románokat a kis tini Nelly képviseli. Hát, azért voltak már jobb csajok is onnan, de ő legalább már teszteltette magát a Legalon. Azt hiszem tavaly is jelölték már, szerintem csak azért, hogy letudják az országot.

Cherry Kiss

A leghíresebb szerb csaj is itt van a listában, Cherry már elég tapasztalt ahhoz, hogy ezt egyébként is kiérdemelje. Én bírom, hogy mindent bevállal a kis édes.

Jia Lissa

Két bombázó orosz pina a sorban, elsőnek a kis vörös Jia Lissa, akinek eléggé mozgalmas éve volt a tavalyi és barátnője sem szégyenkezhet:

Liya Silver

Ha simán csak a szépségért ítélnék oda a díjat, akkor Kristina Shcherbinina mindenkit lenyomna. (talán Jasmine Jae-el lehetne versenyben, hiszen ő is olyan szép kb.) Sokat írtam arról, mennyire jó csaj Liya és mennyire nem jól kúr, vagy csak nem kapott még olyan partnert és olyan stúdiót, ami jó alaposan helyben hagyhatta volna őt.

Sybil

Nem nagyon divat már az egy neves pornós név, ki is kellett keresnem ki ez a csaj és valószínűleg Sybil A-ra gondolt, aki szokás szerint egy eléggé jó orosz csajszi.

Tiffany Tatum

És akkor itt a mi nyertesünk, aki nagy esélyesként indul ezen a listán. Bazi mozgalmas éve volt a mi kis Ildikónknak, aki sokat forgatott itthon és még többet külföldön. Sok anál jelenet, és a szokásos ultra kiváló minőség kíséri a munkáját. Egyszerűen nyernie kell és 8 év után ismét hazahozni a koronát !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN Awards 2021: Legjobb nem amerikai színésznő