Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Visszatért a Swallowed és a Trueanal is !

2020.11.12.Curt

Szeretem a fenti oldalakat, és nem csak azért, mert Mike Adriano a felelős értük, hanem mert kurva jó csajokat szokott (legtöbbször) beválogatni egy jó kis szopatásra, vagy éppen egy kis fenéklyuk-tágításra. A tavaszi koronavírusos időszakban zártak még be és jó sokáig tartott míg új jeleneteket tudtak hozni; ez úgy látszik most megvalósult és jönnek szépen sorban az új szettek mindkét oldalról.

Megnézzük a Swallowed új jeleneteit, aztán meg majd a Trueanal-ra is kitérünk egy külön posztban.

Rebel Rhyder & Lana

Az első csaj neve ismerős volt, hát persze; a Legalon vendégeskedett már régebben, de elég szutyok cuccokat csinált, a másik csajt egyáltalán nem ismerem. Mike a kiszemeltjük, őt szopják szépen le. Simán szopják jó bő nyállal, de nem nagyon nyelik be a faszát teljesen tövig, pedig az nem olyan nagy dolog lenne, a barátnőink 100%-a megcsinálja otthon is ugyebár ?

Nyalják a seggét és felváltva szopják rengeteg nyállal, de (amit imádnék) az arcuk nem nagyon torzul. Nem lenne rossz a jelenet, de elég rosszak a kamera állások és nem törlik le a nyálat sem róla, pedig az eléggé homályossá teszi. Talán a fenéknyalás is lehetne azért kevesebb, mondjuk állat, ahogy a nyáltól tocsogva kell csinálni a a csajnak ezt. Jó kis szett, de mi a faszért nem lehetett azt a sok nyálat rákenni az arcokra olyan Adriana Chechik módra ?

Nikole Nash & Sera Ryder

Megint két számomra ismeretlen csaj érkezik, ami azért nem jelenti azt, hogy ne csinálhatnának egy atomjó szettet. Két elég jó csajról beszélünk, ami nekem felüdülés a sok magyar átlagos és az alatti csaj látványa után (most írtam posztot a Privát DVD 101-ről). Nem is hagyja ki Mike és nyalja a latin csajszi fenéklyukát, meg nyalatja is a másik csajjal. Aztán mikor rábukik a brére sem hazudtolja meg magát végre kicsurran a takony az orron, ami nálam azonnali erekciót okoz 🙂

A barna csak végig sokkal jobb és látványosabb mint a szőke, nem nagyon zavarja a már említett orron át kirobbanó nyál és a szeméből folyó könny sem. Rettenet jó lenne látni milyen mikor basszák őt. De most maradunk az orálnál, amiben nem találunk semmi kifogásolni valót. Tocsog a nyál mindenhol, egyedül azt utálom, hogy miért kell megtörölni a nyálas arcot / mellet ??? Nyalnak még ők is feneket egy kicsit mielőtt befogadnák a mini adag gecit.

Bad Kitty & Lana Anal

Az előző szőke csaj az első jelenetből visszatér, de egy dagi néger lesz a partnere. Most azért erőteljesebben szop mint az első részben, a néger csaj nekem viszont nagyon nem szimpi, nem bírom az ilyen alkatúakat. Egyébként nyálból itt sincs azért hiány, de fenéknyalásra ne számítsunk, oda se férne Mike boy.

Rebel Rhyder

A kis perverz csajszi úgy látszik jól fekszik Adriano-nál, mert visszahívta egy részre – egy szóló szopásra. Szépen gyakorolja, hogy egyre mélyebbre be tudja kapni a faszt, de totálisan nem sikerül neki, de nagyon szenved. Jó látni, ahogy majd’ kiugranak a szemei. Oldalról azért csak sikerül neki bekapnia egyszer-kétszer. Ekkor azért robban ki egy jó nagy nyál adag oldalt, ami szétrepeszti a nadrágomat. Van fenéknyalás persze és a végén egy alig látható kicsike gecike. A legvégére indul be igazán, itt egy csomó ilyen fasza jelenetet láthatunk és a csaj nem finnyás ám, szopja tovább a faszt így csatakosan is.

Örülök nagyon, hogy visszatért a Swallowed, és jönnek az új jelenetek !!! Verésre fel 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Visszatért a Swallowed és a Trueanal is !