Loading
Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika

Texasbukkake csajok

2020.06.12.Curt

Ha gyakran olvassátok a blogot, akkor láthatjátok, hogy eléggé bukkake mániás vagyok, azaz imádom a témát, és a legjobb oldalakat is követem arcrageci témában. A kedvencem a Premiumbukkake, amiről már sokszor írtam itt is, de nemrégen bukkantam egy remek amcsi oldalra is, a Texasbukkake.com-ra, ahol ugyancsak kiváló minőségű anyag van fent a hozzám hasonló rajongóknak. Egy sorozatban megnézzük kik azok a csajok akik ilyenre adják a fejüket a nevüket és az arcukat.

A durva az, hogy majdnem kizárólagosan senki nem pornós (egy két kivétel azért van pld.: Veronica Avluv), hanem csak sima hétköznapi csajok, akik bevállalják, hogy 30 idegen fasz az arcukra-szájukba engedje a hetek óta gyűjtött gecijét.

Ha még Pornhub Prémium tag vagy, akkor szerencséd van, mert a teljes Texasbukkake anyag fenn van a Prémiumosoknak itt.

RII

Egy elég extrém külsejű csajjal kezdünk. Fültágító tetkók, minden. Szeretem az ilyen extrém külsejű csajokat. Kis small talk, amjd máris vetkőzik a csaj. Anal plug a fenéklyukában, amit aztán ki is vesz, mert még DP-t is kap. Persze ne várjuk egy Legalporno-s profizmust, odajárnak a srácok és egy kicsit löknek rajta, majd jön a következő, de a csaj izzad, nyálasan torkozik vagy éppen baszatja a picsáját. Ahogy azt kell. Kurva jó a bukkake előtti gangbang baszás is.

A végén könyörögve és kitátott szájjal várja a geciket. Kap is rendesen !!!

Veronica Avluv

A világ (egyik) legjobb MILFje sajnos nagyon szánalmas kúrást kap, a fenti csajjal ellentéteben. De a bukkake kurva jó lett neki is. A geciket mindet élvezettel fogadja a perverz 48 éves néni és még ki is szopja a benn maradt anyagot. AMikor már tizedjére csinálja a sminkje a szeme mindene ragad és tocsog a gecispriccektől, de akkor is bekapja a faszt. Nem nagyon van kontroll neki, de hát ezért is imádjuk őt annyira !!!

Ella

Ez a csaj is csak első ránézésre egy szerényke kis irodai alkalmazott, aztán leveszi a bugyit, a seggében ott figyel a plug, és mindenhol van neki piercingje is. Szépen bő nyállal mélytorkozik mindenkit, majd a seggét is meg lehet baszni. A kamerakezelés itt is sajna kritikán aluli, kurva bénán csinálja az operatőr, cikázik mindenhová a kamerával. A csaj kimegy sminkelni a bukkake előtt és mosolyogva várja a gecizuhatagot.

Pearl Sinclair

Az egyik legdurvább és legtöbb gecit a kis vékonyka szőke csajszi kapja, akiről azért kúrós videót legalább találni, de kb. ennyi a szexipari karrierje. Kicsit szopja a srácokat, akik végre jó alaposan megbasszák hátulról keményen. Miközben persze szopnia kell a többieket. Aztán mosollyal az arcán beül egy plédre és masztizza a puncikáját, miközben odaguggolnak a feje fölé. Extra brutál “thick” adagokat kap az arcára a csaj, a homlákára, a szájába és rengeteg lecsorog a melleire is. Ő mindvégig mosolyog és boldogat élvezi, ahogy rálövik a heteken át tartogatott gecit.

Az egyik kedvencem a csaj az oldalról.

A csaj legjobb jelenete ez, csak kutyaütő cuccai voltak ezután …

Athena

A weblap szerinti legfrisebb jelenet következik, az Athena nevű csajszitól. Itt is bírom a ruhás interjú utáni kontrasztot, mert jó alaposan sorba rá járnak és megbasszák a kis félvér pinát. Hátulról kőkeményen basszák, majd betérdel és jöhetnek a gecispriccek. Sajna itt van amikor elmegy a világítás és tök sötétben látjuk a történéseket. Megéri kivárni a végén lévő lassításokat, mert kurva jó látni, mikor csörög a sperma a csaj torkába akkor amikor épp nem várná. Elég legendás jelenet azért ez is a bukkake témában.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Texasbukkake csajok