Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Gabbie Carter a Jules Jordannél

2020.02.12.Curt

Juleséknél is jelennek ám meg jelenetek is, nem csak filmek a nagy bamba Dreddel a főszerepben. Idén én már találtam is két nagyon is kedvemre valót, az egyik a kihagyhatatlan Gabbie Carter-el, a másik pedig a csöcskirálynő Dee Williams-el forgatódott. Ráadásul Gabi partnere Chris Diamond, aki a jelenlegi legjobb pornós faszi, ha Roccot nem számítjuk. És még anál is, szóval minden megvan amit szeretek, ha mezítláb lesz benne Gabi, akkor nálam látatlanul is az év egyik legjobbja lesz.

Itt nézhetitek online, itt pedig tölthetitek 1080p-ben a jelenetet.

Általában nem szeretem a bevezető intrókat, ahola csaj csak pózol; el szoktam ezeket gyakran tekerni. Most kérlek titeket NE TEKERJÉTEK EL ! Minden pillanata kincs, és minden másodperce arany ennek a résznek is. Ahogy a teraszon pózol a drága, és ledobja a felsőjét, ahonnan előbukkanak azok a szopásra teremtett isteni mellek. Jobbnál jobb screenshotokat és képeket lehet csinálni róla, brutál a csaj.

Nna de ez nem egy softcore jelenet, lesz hanem egy anál baszás, szóval meg is érkezik Chris Diamond from Spain, és nekiesik a csajszinak. Kicsit torkoztatja, majd ott állva berakja neki a hatalmas faszát. Elég sokan tanulhatnának tőle, hogy kell kúrni, talán még ő az aki Rocco örökségét képes tovább vinni. Kurva jó fények is vannak a jelenetben és szerencsére lekerül a cipőcske Gabiról – láthatom a talpait.

Szépen hátulról kúrja, ahogy kell, tövig benyomva neki és lefeszítve a testét. Nem húsz másodpercig, mint Ryan, hanem végig egyfolytában és ugyanabban a tempóban. Azért azt tudjuk, hogy ezt eléggé szeretik a lányok, és nem megjátszott Gabi részéről sem az élvezés. Azt gondoljuk, hogy ezt már nem lehet fokozni, de igen: berakja neki seggbe. Simán becsusszan a vastag fasz a drágának. Már régen láttam anál jelenetét, talán még tavaly, és most újra itt van !

Persze megy a seggből-szájba szopatás is, és befeszíti a testét, pici pofon, nyakszorítás, gyengéd csókok és közben végig pumpálja azt az isteni fenéklyukat. Kész vagyok. Kicsit bassza alulról, majd oldalról, de a legjobb látvány a jól bevált bárszékes akció. Közben persze Gabink minden egyes alkalommal megkóstolja a saját fenekének ez ízét a brutális farokról. Geci is jut az arcára és még a melleire is. Komolyan nem akarom tovább fényezni Chris-t, de szerintem nektek is végre jó látni egy ilyen jelenetet, amikor nem arra kell figyelni, hogy upsz most épp kiugrik a punciból a kókadt fekete farok, hanem lehet figyelni a csajt, mert tudod, hogy biztos kezekben és farokban van.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Gabbie Carter a Jules Jordannél