Loading
Monthly   /   Toplista

Top eladások: 2020. január

2020.02.03.Curt

Az előző top eladásokról szóló posztot folytatjuk a januári eredményekkel, annyit változtatva, hogy a három legnépszerűbb VOD oldal adatai helyett at AVN statisztikáját használjuk fel erre és egy top 10-es visszaszámlálást nézünk meg onnan.

10: Power Hungry: Deeper

Kayden Cross lett az év rendezője és a Deeper-el és az ottani jelenetekkel szétnyerte magát a múlt heti díjkiosztón. Ez is egy ő által rendezett film, amit bevallom még nem láttam, de az előzetesek alapján elég csajosnak tűnik, olyan Szürke ötven árnyalata soft BDSM cuccnak. Meg fogjuk nézni hamarosan.

9: Alexis Texas – Boats and Hoes

Egy Elagant Angel film Alexis Texas-szal a főszerepben meg egy pár csajjal, akikkel jachton kúr. Pamela Anderson óta az ilyenre már nem nagyon figyelünk oda, inkább nézzétek meg a Stepbrothers c. film egyik remek kis jelenetét, amiben Will Farrell és a mostoha tesóját játszó John C. Reilly ezt a csodás klippet forgatták a témában! Imádtam ! 🙂 Spoiler! A klip végén összetörik a hajót, amire az apjuk egész életében át spórolt.

Im a pussy pirate my name is jack sparrow,
take off my pants you can see my flesh arrow.
Make sure to wax, use your moms nair.
You’ll be amazed when i cum in your hair!
Pull up the anchor cuz were leaving dry land,
get below deck with a dick in your hand.

8.Young and Beautiful 8

Úgy látszik vannak még jelenetek, amiket el lehet adni azzal a szöveggel, hogy “fiatalok, csodálatosak és pokolian szexik”. A Vixen egy DVDnyi kiadást halmozott erre a részre is, és ha már pokolian szexik, akkor meg is jött a kedvem megnézni. (nem jött). De nem azért mert nem jók lennének, hanem mert szerintem láttam tavaly mindet. Little Caprice-re főleg emlékszem.

7. TushyRaw V8

Nem csak a borítón szereplő Jessa Rhodes miatt érdemes megnézni ezt a filmet, hanem úgy általában a TushyRaw sorozatot is ajánlom. Én inkbb jobban szeretem a világosban forgatott részeket, de a BlackedRaw-hoz hasonlóan ők is próbálgatják a full sötétben forgatott részeket is, ahol csak a jelenetet világítják meg, de azt elég erősen. Reméljük idén is fasza jeleneteket várhatunk tőlük. Tavaly pld. Tiffany Tatum-é az egyik legjobb volt amit valaha láttam.

6: Yogasms

A leszbi filmek még mindíg hódítanak. Erre a vágyra épít ez egész Girlfriend films stúdió. Jógás kinyalások és nyújtások a filmben. Én kihagyom.

5: iLove

Az előzetest megnézve sem igazán vágom mi a története ennek a Wicked filmnek, de jó kis Milf listát sikerült vele bevonzani, ami miatt ilyen előkelő helyen áll. India Summer, Alexis Fawks és barátnői örülnek, amiért fiatalabb srácok basszák meg őket. Óvszerrel (!!!) 🙁

4:First Anal 10 (Tushy)

Alapból szeretem a Tushy filmejit, de ez a válogatás nem nagyon indított be bennem semmit. De az, hogy valakinek ez az első seggbekúrása és még jelenetre is veszik, azzal még mindíg le lehet adni filmeket. Engem is megvettek annak idején Riley Reid-nél is.

3: Blacked Raw V25

Már a 25. résznél járunk a benga néger megcsaló feleséggel/ vagy vékony, alacsony csajjal dug stílusra építő BlackedRaw gyűjteményes kiadásainál. A borítón Emily Willis és az a két méteres fekete elég jól mutatnak egymás mellett meg kell hagyni 🙂

2: One Night in Paris

Az Adrianna Chechik főszereplésével érkezett Egy éjszaka Párizsban tartja magát a megelpően előkelő második helyen. A One night in Paris kifejezés egyébként Paris Hilton elhíresült szexvideójából való, de volt a Depeche Mode-nak is egy koncert DVDje ezzel a címmel. Letöltöttem a filmet és terveztem is a kritikát róla, de mostanában olyan sok lehúzósat írtunk már, hogy inkább talonba helyeztem. Nem lett egy mestermű, hiába Adriana Chechik.

1: Captain Marvel an Axel Braun’s parody

Amikor öt évvel ezelőtt azt hittük, hogy mindent láttunk már a pornó paródiákban és kifogyott Axel Braun agya, és nem kell néznünk többé beöltözött faszikat kúrni beöltözött csajokat, akkor jön egy ilyen és nem tudunk mit mondani. A tag egyébként így néz ki, hogy tudjatok ti is kire haragudni:

53 éves és már 1993-tól rendez filmeket, és míg régebben olyan nagyívű termékek kerültek ki a keze alól, mint a Fucking Assholes sorozat, mára áttért totálisan a paródia műfajára. 10 éve nyomja ezt és a Batman-el kezdődött minden.

“A piaci kereslet egy jószág piacán fellelhető potenciális vevők összes kereslete.” Tanulhattuk meg makroökonómiából, és hát most itt mi vagyunk a vevők, illetve az amcsi fiatalok, akik simán kiverik Marvel kapitányra még ha leszbi is igazából, akkor is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top eladások: 2020. január