Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

AVN 2020: Legjobb szopás

2020.01.16.Curt

Hogy maradhatott ki ez a mindenkit erősen érintő téma eddig ? Nem is értem. De most pótoljuk ám ! Jobbnál jobb csajok és tanítani való, vagy éppen bénázásos szopások.

Aaliyah Hadid Drenches Herself in Saliva, PervCity.com; Aaliyah Hadid
The Adriana Chechik Experience (Swallowed.com 29 | DVD), Swallowed/Stepped Up/Evil Angel; Adriana Chechik
Blair Makes It Disappear (Swallowed.com 26 | DVD), Swallowed/Stepped Up/Evil Angel; Blair Williams
Busty & Blonde, Throated.com; Sarah Vandella
Clea, Desires of Submission – Scene 2, Marc Dorcel/Wicked; Clea Gaultier
Family Cums First: POV Blowjobs 2, Family Hookups/Metro/Pulse; Liv Revamped
Forest Hunting, LittleCaprice-Dreams.com; Little Caprice
Gianna Dior Tricks, Throated.com; Gianna Dior
Red Eyed Rod Gobbling, This Girl Sucks/TeamSkeet.com; Keira Croft
Swallow Salon Welcomes Alex Coal to Give a Naughty POV Blowjob, SwallowSalon.com; Alex Coal

1. Aaliyah Hadid

Az időközben kopasszá változott csajszi, nyálba fullad, legalábbis a jelenet címe szerint és nem is állunk nagyon messze ettől. Jó kis Pervcity-s szopás, bő nyállal, és a nyál visszakenődik az arcra, ahogy imádom. Ezaz !!!

2. Adriana Chechik

Óóóó, hát igen. A szopás nagy mestere a csaj. Nem nagyon szokott vigyázni a saját testi épségére közben. Jó hogy nem az orrán jön ki egy-egy fasz, amikor szopja. Swallowed a jelenet, de nem Mike Adriano a másik szereplő, hanem a félnéger gyerek a nagy farokkal. Annyira jó a jelenet, hogy írtam is róla. Illetve még nincs publikáva, de már megírtam a cikket. Az egyik legjobb szopás valaha, de Adriana-tól mindenképpen. Nyerhetne is akár …

Itt egy rövidebb jelenet, de itt megnézhetitek az egészet.

3. Blair Williams

A kis huncut mosolyú Blair Williams is egy Swallowed rész miatt szerepel a kínálatban, eltüntette a farkat, ez a jelenet címe is és tényleg elég jó mélyen beszopta azt. Jó kis jelenet ez is, de nálam Adriana-t nem üti.

4. Sarah Vandella

A csajra csakis a szopós jelenetei miatt emlékszem, talán volt egy kurva jó Throated rész, amiben legyalázta magát. És persze ez is egy Throated rész lett. Azért láttunk már a csajszitól jobbat is, időközben már Milf lett meg Busty, meg minden, de átlagos lett.

5. Clea Gaultier

Fogalmam sincs a francia csaj és a francia film minek került ide bele, talán azért, hogy ne vádolhassuk részrehajlással az Akadémiát, AVN-t. Azért vannak olyan oldalak, amik az orálra vannak szakosodva és ennél sokkal jobb cuccot toltak tavaly. Itt megnézhető egyébként az egész film.

6. Liv Ravamped

Ugyancsak ez a helyzet ennél a filmnél egy kurvára ezerszer látott hagyományos szopás ráadásul POV stílusban, amit amúgy lehet ügyesen is csinálni, lásd Jonni Darkko annak idején. Hát itt nagyon nem erről van szó. Nem is értem … Egyébként is mia faszom az a család élvez el először, biztos megint valami amcsi baromság …

7. Little Caprice

A kis Caprice-nek viszont örülök, még ha nem is egy vadállat szopógép a csaj, de egyre elismertebb a drága és mégis csak európai a kis Markéta. Még ha a jelenet egy tök átlagos erdei szopás is ugyancsak POV stílusban. De a csajszi cuki és szeretjük.

8. Gianna Dior

Gianna viszont egy baro kis szopatást kap a Throated oldalon, habár neki sem ez volt tavaly a legjobb ilyen témájú megjelenése, ugyanis a blowbang cucca ütött nálam. De simán nézhető és klasszabb mint a másik jelenet volt ugyanettől a stúdiótól. AMúgy mennyire undormány hegyes már ez a farok? Fujjj.

9. Keira Croft

Lara Croft huga is szerepel egy Teamskeet jelenetben, akik azért nem épp a tocsogós szopatásakról híresek. De lojálisak vagyunk velük is, kerüljenek be a listába szépen. Keira-t amúgy nagyon bírom, főleg, amikor ezt csinálja. Szopni sem szopik rosszul egyébként.

10. Alex Coal

A Swallowsalon az Amateurallure oldal gyermeke lehet valamilyen szinten, mert totálisan ugyanaz a szemből felvett jelenet erősen eltúlzott neon színekkel. Nem is értem egy ilyen rangos listába minek ez ide ?

Vannak nagyon gyenge és nagyon erős versenyzők, főleg a lista elején. Adriana megérdemelné, de az első csajszi szopása is felállította nálam a … mércét. Szerintem egyébként ti is és én is sokkal, de sokkal jobb listát tudnánk összeállítani ennél szopás témakörben.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: Legjobb szopás